Jump to content

Moto Zajednica

Saobraćajna nesreća kod Čačka

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Saobraćajna nesreća kod Čačka

IZVOR: BETA Čačak -- Jedno lice je poginulo, jedno zadobilo teške, a dva lica lake telesen povrede u saobraćajnoj nesreći kod Čačka, u sudaru putničkog automobila i motocikla.

U mestu Parmenac poginula je putnica u automobilu Sibinka M. (72) iz Parmenca, dok je vozač motocikla Željko S. (29) iz Čačka zadobio teške telesne povrede.

Lakše je povredjeno jsos dvoje putnika automobila - Vladan M. (78) i Ruža S. (52), oboje iz Čačka.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć, oko 20 časova, kada je Dragan S. (58) iz Čačka, pokušao da automobilom skrene sa magistralnog puta u trenutku kada je iz suprotnog pravca dolazio motocikl kojim je upravljao Željko S, piše u saopštenju policije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

ma ljudi u automobilu nemaju pretstavu koliko motor moze brzo da ti se priblizi...strasno...decku brz oporavak

podjednako brzo kao i automobil, ako se kreće brzinom u okvirima dozvoljene <_<

• Podržavam 6

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Kao što su pre mene napisali: Klasika !

Pre neki dan kada sam došao kući sa posla kažem devojci:" Danas sam prvi dan od počekta sezone uživao u putu do posla i nazad. Niko me nije isekao, niko mi nije izleteo, zbog nikoga nisam kočio ..."

I stvarno nisam lagao. Svako jutro u 8.30h mi je ruta: Kanarevo Brdo, Banjica, Trošarina, Karađorđev park, Slavija, Nemnjina i Svetozara Markovića, a oko 17.00 povratak. Ceo taj put provedem sa izbečenim očima, sa kretenima koji voze na metar od mog zadnjeg točka, sa onima koji se uključuju iz bočnih ulica i krenu na mene iako me vide, sa pešacima koji idu kao muve bez glave ...

Postalo je izuzetak da ti niko ne digne pritisak u saobraćaju.

• Podržavam 4

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: yamaha yzf 750r

klasika,nisam ga video.1hmm.gif

Po ko zna koji put

I pored toga "ISAO JE 300km/h!!!"

ma ljudi u automobilu nemaju pretstavu koliko motor moze brzo da ti se priblizi...strasno...decku brz oporavak

-Da vec postoje price kako je isao 250km/h,kako nije imao upaljeno svetlo itd.a decko je slomio ruku pri padu i nema drugih povreda a udario je bocno juga koji ga je isekao toliko o brzini motora1lud.gif.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja