zika56 17547 Napisano Septembar 25, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Saobraćajna nesreća kod Čačka IZVOR: BETA Čačak -- Jedno lice je poginulo, jedno zadobilo teške, a dva lica lake telesen povrede u saobraćajnoj nesreći kod Čačka, u sudaru putničkog automobila i motocikla. U mestu Parmenac poginula je putnica u automobilu Sibinka M. (72) iz Parmenca, dok je vozač motocikla Željko S. (29) iz Čačka zadobio teške telesne povrede. Lakše je povredjeno jsos dvoje putnika automobila - Vladan M. (78) i Ruža S. (52), oboje iz Čačka. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć, oko 20 časova, kada je Dragan S. (58) iz Čačka, pokušao da automobilom skrene sa magistralnog puta u trenutku kada je iz suprotnog pravca dolazio motocikl kojim je upravljao Željko S, piše u saopštenju policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2852 Napisano Septembar 25, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2754 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan klasika,nisam ga video. Po ko zna koji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan klasika,nisam ga video. Po ko zna koji put I pored toga "ISAO JE 300km/h!!!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ma ljudi u automobilu nemaju pretstavu koliko motor moze brzo da ti se priblizi...strasno...decku brz oporavak podjednako brzo kao i automobil, ako se kreće brzinom u okvirima dozvoljene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što su pre mene napisali: Klasika ! Pre neki dan kada sam došao kući sa posla kažem devojci:" Danas sam prvi dan od počekta sezone uživao u putu do posla i nazad. Niko me nije isekao, niko mi nije izleteo, zbog nikoga nisam kočio ..." I stvarno nisam lagao. Svako jutro u 8.30h mi je ruta: Kanarevo Brdo, Banjica, Trošarina, Karađorđev park, Slavija, Nemnjina i Svetozara Markovića, a oko 17.00 povratak. Ceo taj put provedem sa izbečenim očima, sa kretenima koji voze na metar od mog zadnjeg točka, sa onima koji se uključuju iz bočnih ulica i krenu na mene iako me vide, sa pešacima koji idu kao muve bez glave ... Postalo je izuzetak da ti niko ne digne pritisak u saobraćaju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zender 11 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: cacak Motocikl: yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan klasika,nisam ga video. Po ko zna koji put I pored toga "ISAO JE 300km/h!!!" ma ljudi u automobilu nemaju pretstavu koliko motor moze brzo da ti se priblizi...strasno...decku brz oporavak -Da vec postoje price kako je isao 250km/h,kako nije imao upaljeno svetlo itd.a decko je slomio ruku pri padu i nema drugih povreda a udario je bocno juga koji ga je isekao toliko o brzini motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...