B0JAN 57 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo provereno ..bez ijednog potrosaca puni nekih 15,5 na 5000 obrtaja...posto mi ne radi svetlo upalio sam migavac..smanjilo se na ispod 15...kad mu sredim svetlo taman ce biti na koliko treba..nzm tacno 14 i nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 26, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo provereno ..bez ijednog potrosaca puni nekih 15,5 na 5000 obrtaja...posto mi ne radi svetlo upalio sam migavac..smanjilo se na ispod 15...kad mu sredim svetlo taman ce biti na koliko treba..nzm tacno 14 i nesto? bice na 14.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan svetlo sada radi...i sada ne prelazi u 'crveno' voltaza...ostalo jos kolektor da se zameni,i da mu uradim osvetljenje satova posto na jednom ne radi a uradio bih mu sa led diodama...jos razmisljam u koju boju...plava,zelena i crvena su u uzem izboru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan sutra stize i rotor sa kolektorom...kada to zamenim,moci cu na neki duzi put sigurno...struja resena,metodom "NEISPRAVNO ZAMENI ISPRAVNIM" posto majstor nisam pa da popravljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da vidimo i to cudo! Nadam se da si resio problem komplet.Proveri sve zicke na motoru da nije nekoj oguljena izolacija,izoluj sve spojeve i obavezno proveri buksne da nije neka oksidisala pa je treba menjati.Ovo ti pricam iz licnog iskustva da ne nadrljas ko ja nekad sa mojim motorom zbog jedne glupe zice koja je otisla na masu u toku voznje, a uskoro pocinje i sezona pa budi komplet ispravan,samo benzin da sipas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan menjao sam jedno po jedno.....sad mi samo grafitni kolektor ostecen pa ga menjam...ali sve sad radi u fulu....sve pregledano komplet.. vozim ga svaki dan...juce sam ga malo razvukao cetvrtom nekih 100-105...da mi ne "masti svecicu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da vidimo i to cudo! Nadam se da si resio problem komplet.Proveri sve zicke na motoru da nije nekoj oguljena izolacija,izoluj sve spojeve i obavezno proveri buksne da nije neka oksidisala pa je treba menjati.Ovo ti pricam iz licnog iskustva da ne nadrljas ko ja nekad sa mojim motorom zbog jedne glupe zice koja je otisla na masu u toku voznje, a uskoro pocinje i sezona pa budi komplet ispravan,samo benzin da sipas! zaboravih.....HVALA na lepim zeljama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...