brmbrm-ole 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, skupljam misljenja i informacije o motoru koji zelim da kupim uskoro, pa bi voleo da cujem vasa misljenja o modelima.....Radi se o Kawasakiju Z1000, Yamaha FZ1 i Honda CB1000r., radi se o 2010 godistu pa navise. Interesuje me koji je motor lepsi, bolji, kvalitetniji, bolji za voznju.....sta biste vi odabrali pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мени је најлепша хонда, што се тиче квалитета мислим да је то скоро све исто. Купи оно што се теби свиђа јер ћеш ти возити тај мотор! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi kawaski definitivno, jachi od honde a za 10ks slabiji od yamahe. Sto se tice kvaliteta mislim da ni sa jednim neces pogresiti, ali moj favorit je devinitivno kawa jer izgleda mnooogo mocnije od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Septembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo Yamahu FZ1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan prednost kawa,mislim da je najpodvozniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji je motor lepsi... Na ovo pitanje samo ti sam možeš da odgovoriš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Posto su ova tri modela u pitanju mozes zmureci da biras i ubosces najbolji ))).... Moj ti je savet da motor biras kao devojku i neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koja je korist slušati savete od nas koji nismo vozili ništa od toga? Z1000 čista brutalnost od izgleda. Ja bih uzeo CB1000 jer ne bih izlazio iz Honda sekte a i imao sam kontakte sa tim motorom i odusevljen sam. Fz mi i nije nešto iz tog fazona, ova dva su mi nekako namunjena više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Z1000 definitivno! Po meni jedan od najbrutalnijih motora. Da se obucem kao Batman i sednem na taj motor ne bih se osecao glupo. Bila je to ljubav na prvi pogled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nije korist, ali izmedju ova tri modela se sve svodi na izgled i eventualnu privrzenost nekoj fabrici....tako da svaki laik vidi da bilo koji ne moze da omane...nove masine,pouzdane..ako ti znaci dajem glas hondi(opet na osnovu izgleda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, skupljam misljenja i informacije o motoru koji zelim da kupim uskoro, pa bi voleo da cujem vasa misljenja o modelima.....Radi se o Kawasakiju Z1000, Yamaha FZ1 i Honda CB1000r., radi se o 2010 godistu pa navise. Interesuje me koji je motor lepsi, bolji, kvalitetniji, bolji za voznju.....sta biste vi odabrali pozz Honda definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Lions 0 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda , po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes, zovi da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 2, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Honda bi bila moj izbor sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan od navedenih ti mogu reci samo za Fazera jer sam ih imao nekoliko. daleko jaci od konkurencije samo nije za ispod 6000 okretaja. izrazito sportski nastrojen i sa dobrim podešavanjima ovjesa SPORT klasa. troši kao Volga kada ga se vozi kako on voli. dobar izbor je i za dalja putovanja pa cak i u dvoje, normalno sa mekšom postavom i pri oko 5000 okretaja troši oko 6,5 l/100km. nije zahtjevan za održavanje. jednom rjecju motor za sve prilike sa velikim strpljenjem za svakog vozaca. jedini minus mu je potrošnja ali ako ti je za od kafica do kafica onda ti svi navedeni igraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan prednost kawa,mislim da je najpodvozniji misliš najvozniji ili nešto što još nisam cuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 2, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan FZ1 je moj favorit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...