Krx77 0 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CBR 1000 f (1987) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde ili na 065/6876 188 Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadi je i procitaj sta pise na njoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 22, 2012 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krx77 druze, dobrodosao na forum, nema potrebe da isto pitanje postavljas vise puta... Odgovorih ti vec, H4 60/55w ,Philips XPB1 svetli odlicno u tom faru. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 22, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi voleo da vidim tu tako neobicnu sijalicu, nesto mi je tu sumnjivo. Daj sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...