Krx77 0 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CBR 1000 f (1987) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde. Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 22, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi rekao odakle si? Tu ide sijalica 12V 45/45W, tj. H4 (neka me neko ispravi ako gresim). Nju imas svuda da kupis (osim u pekari i na trafikama) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...