wulfy 209 Napisano Novembar 17, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje dvije godine u Budvi ima uvoznik za Avon. Ja i moja porodica i firma kotrljamo se na Avon gumama (automobili, kombi vozila, kamion) i odnos ulozeno/dobijeno je ok, ali za motocikl... Pitanje: kakva su iskustva sa ovom markom? Kada bi kupovao, to bi mi bilo najlakse, u slucaju da nema na lageru, moze da se naruci iz kataloga. Za enduro (putni) vidim da postoje sledeci modeli: Gripster koja postohi samo u dvije dimenzije ( 90/90-21 i 130/80-17) Distanzia VRM 163 VRM 193 Molio bih za iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2039 Napisano Novembar 17, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan VRM 193: Ja sam u Tadic Centru u Beogradu februara o.g. kupio prednu Vee Rubber gumu po ceni od 3200 dinrara. Sa gumom sam prezadovoljan, samo to mogu da kazem. Par puta sam pisao o njima na forumu. Tada je mogao da se kupi komplet u dimenzijama koje si naveo za oko 7000 dinara. Verujem da ove zime nece preci 8000 dinara. Ovo su cene sa zimskim popustom. Inace, Vee Rubber je firma u vlasnistvu Avona i nalazi se na Tajlandu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Novembar 17, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem preporuke proizvodjaca koje sam dobio za moj motocikl (Kawasaki KLE 500) Za 90% asvalta, 10% makadama Distanzia u dimenziji za prednji tocak 90/90-21 54T i za zadnji 130/80-17 65T Za 80% asvalta, 20% makadama Gripster u dimenziji za prednji tocak 90/90-21 54T i za zadnji 130/80-17 65T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj VRM 193: Ja sam u Tadic Centru u Beogradu februara o.g. kupio prednu Vee Rubber gumu po ceni od 3200 dinrara. Sa gumom sam prezadovoljan, samo to mogu da kazem. Par puta sam pisao o njima na forumu. Tada je mogao da se kupi komplet u dimenzijama koje si naveo za oko 7000 dinara. Verujem da ove zime nece preci 8000 dinara. Ovo su cene sa zimskim popustom. Inace, Vee Rubber je firma u vlasnistvu Avona i nalazi se na Tajlandu. broj, sajt ili adresa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2039 Napisano Novembar 17, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.infotim.co.yu/tadic/gume-felne.htm (Sajt Tadic Centra, ovde imas brojeve telefona, ali da ne kopas evo jednog koji ja imam 2781401) http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=258.0 (o njima na BJB) http://www.veerubber.co.th/ (Vee Rubber sajt) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1900 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan to ti je marko avon tadic ( zamena guma 50e) :o :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2911 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 2789 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj to ti je marko avon tadic ( zamena guma 50e) :o :o ;D Kakva su pravila u BG ? Moze li se samo kupiti guma ili je obavezna montaza za 50 eura ? Kao nekada prodaja cigle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Avon Distanzia-u na tadashnjem BMW-u F 650 i koliko se secam lepo me sluzzila.Bez nekih posebnoh zamerki.. Ako je za preporuku shta ti ja kazzem,ali stavio bi je opet! Josh mi je i lepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh Yo pa i nije nesto, tvrda, oce da prokliza i leti ... imam je na TTR-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je avon potpuno neshvatljiva guma. Ume da prokliza u potpuno neverovatnim uslovima. Ne pada mi na pamet da je stavim... Opet ponavljem - T63 i TKC 80 - kraj. Mada u tvom kraju preovljadjuje više kamen i tvrda i oštra podloga, a imate i dobre puteve, nemate mraz, sneg i so, pa vidi šta ti bolje paše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e Co ! ANAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj e Co ! ANAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! Odlične, ali sam ih iscepao na prvom offroadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...