Nikola-Pera 247 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban udžbenik,moja Natalija nije uspela da kupi,nigde nema,a i ja sam tražio i po knjižarama i kod uličnih prodavaca,nema pa nema. Dermatologija sa negom 3 i 4 razred medicinske škole autori Sava Konstantinović i Nevenka Martinović ako neko zna gde ili ko ima neka javi pa da kupujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2864 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao po Limundu/Kupindu. To je verovatno ovo: http://www.limundo.com/kupovina/DERMATOLOGIJA-SA-NEGOM-ZA-SAMO-99DIN-/5904458 Samo što je ovaj prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1103 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1123 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde kupovao za burazera: http://shop.skolarac.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1313&category_id=361&option=com_virtuemart&Itemid=1 Imaju i knjigu koja tebi treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sam,dobio obaveštenje da će za par dana da me kontaktiraju. Videćemo šta će biti,hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1106 Napisano Septembar 20, 2012 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da ostane ova tema, (ako Nikola-Pera nema nista protiv) da pomognemo jedni drugima naci nedostupne knjige. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...