BRCHA 79 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi ovoj temi nema kraja......Hvali je samo onaj ko je ima,mnogo kritika na njen racun,drzi cenu i po meni je najlepsa Yamaha!sta vi mislite? POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 20, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u 2004god najlepsi i najbrutalniji kawasaki zx10R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljna masina!mada je meni ipak Yamha u tom godistu pobedila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da bude osetne razlike, svi su tu negde, mislim da prosečan vozač ne bi mogao dobro da primeti i iskoristi neku razliku u vidu konja, boljeg ogibljenja i slično. Uzmi najlepšeg, meni je favorit Gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Septembar 20, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da bude osetne razlike, svi su tu negde, mislim da prosečan vozač ne bi mogao dobro da primeti i iskoristi neku razliku u vidu konja, boljeg ogibljenja i slično. Uzmi najlepšeg, meni je favorit Gixxer Vala u saobraćaju ne možeš da iskoristiš ni 70% snage koju imaju litraši a kamoli da osjetiš razliku među njima. Možda sam puno i rekao (70%). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan od 2004 do 2006 sto se tice hiljadarki k5 1000 je apsolutni pobednik. revolucionarni model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan sve hvali, Hondu vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si u pravu za Hondu....mnogi kazu da je najkvalitetnija ali u inostranstvu ne pricaju tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da bude osetne razlike, svi su tu negde, mislim da prosečan vozač ne bi mogao dobro da primeti i iskoristi neku razliku u vidu konja, boljeg ogibljenja i slično. Uzmi najlepšeg, meni je favorit Gixxer Vala u saobraćaju ne možeš da iskoristiš ni 70% snage koju imaju litraši a kamoli da osjetiš razliku među njima. Možda sam puno i rekao (70%). Slažem se u potpunosti...sve je to u glavam(konjaža i kubikaža) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...