andrimil 19 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege kupio sam Givi Maxia kofer i nosac (u pitanju je monokey nosac sa siljkom i 2 kukice) koji mi ne pasuje na mog Varadera! Da li neko prodaje neki sa ravnom plocom jer sam takav nosac imao na Teneri!? TAkodje opcija je i ako neko hoce da se zameni Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je taj tvoj nosac a kakav bi zeleo,imas neku sliku da vidimo o cemu se radi?Koliko ja razumem tebi treba da bude isto monokey kacenje samo da ploca bude drugacijeg oblika ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja da prodam givi plocu,trenutno ne mogu da ti posaljem sliku ,ali cim budem mogao,poslacu ti pa ti vidi dal ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda moja ploca...(ovu sliku sam nasao na netu... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolege hvala na brzom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ploca je ovakva http://oglasnik.bjbikers.com/ads/ploca-2/, a potrebna mi je ovakva ili slicna http://www.njuskalo.hr/dodatna-moto-oprema/givi-e250-univerzalni-nosac-kofera-oglas-4890055 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda moja ploca...(ovu sliku sam nasao na netu... ) Kolega, ne mogu da otvorim link. Ajde ako mozes pusti mi neki drugi, a da nije sa image shacka. I takodje kazi mi za koliko bi mi je prodao ili menjao za moj nosac. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan I ako mi pasuje kupljena je!!! Je to ona sa moto-manijaka?? ovako izgleda moja ploca...(ovu sliku sam nasao na netu... ) Kolega, ne mogu da otvorim link. Ajde ako mozes pusti mi neki drugi, a da nije sa image shacka. I takodje kazi mi za koliko bi mi je prodao ili menjao za moj nosac. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 19, 2012 (promenjeno) bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sa tog foruma,nisam jos davao oglase nigde... Inace moja ploca izgleda ovako...I srafovi su tu negde ali nisam imao vremena sad da ih trazim...Odgovara? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; background-color: rgb(245, 245, 245); "> Nije sa tog foruma,nisam jos davao oglase nigde... Inace izgleda ovako... zurio sam na posao kad sam ti poslao slike,tek sada sam video da ti ne odgovara ploca kakvu ja imam.... Promenio Septembar 19, 2012 član marphi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba MONOKEY, a ne MONOLOCK ploca! A interesuje li te ovako nesto?: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85233-givi-wingrack-1-sa-zmigavcima/ Imam cak da prodam adaptere-nosace, ili kako li se vec zovu sipke za povezivanje Wingrack-a sa bas Varaderom! Sve zajedno bi dao za (minimum) 100 eu, samo da nasrafis na motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Lucky, ja sam ti poslao poruku za plocu, juce ! Ne treba mi ceo rack, samo mi treba ploca. Iskreno ne stoji mi bas na Varaderu rack sa slike, vise sam za one nosace sto imaju kvadrate sa strane. Hvala na pomoci! Tebi treba MONOKEY, a ne MONOLOCK ploca! A interesuje li te ovako nesto?: http://forum.bjbiker...-sa-zmigavcima/ Imam cak da prodam adaptere-nosace, ili kako li se vec zovu sipke za povezivanje Wingrack-a sa bas Varaderom! Sve zajedno bi dao za (minimum) 100 eu, samo da nasrafis na motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Lucky, meni ne treba monolock, vec ona za monokey. Kao sto sam ti poslao ui linku, treba mi ploca koja ima jedan ovaj siljak, kao tvoja, ali i dve kukice. Upomoooooc!! Nije sa tog foruma,nisam jos davao oglase nigde... Inace moja ploca izgleda ovako...I srafovi su tu negde ali nisam imao vremena sad da ih trazim...Odgovara? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; background-color: rgb(245, 245, 245); "> Nije sa tog foruma,nisam jos davao oglase nigde... Inace izgleda ovako... zurio sam na posao kad sam ti poslao slike,tek sada sam video da ti ne odgovara ploca kakvu ja imam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte drugovi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao plocu sa Zex om za odgovarajucu! Hvala Zex u!! Takodje hvala i Ziletu. Obojici duzan beer!!! Moze lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...