Dulence 96 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pojacalo,ne pise koje izlazne snage,pogodno za ugradnju na motor.Iz tog razloga sam ga ja i kupio ali nisam uspeo da uklopim tu pricu na svog Burgmana pa ga prodajem.Postavio sam ga u auto i koristio kratak period,nije slabasno,na ok zvucnicima se cuje sasvim dobro (odprilike isto kao i cd radio Panasonic koji sam imao ranije u autu).Na sebi ima 3,5mm ulaz pa se moze povezati telefon,mp3 i slicno.Cena 15 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pojacalo nema osigurac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima,ali unutra verovatno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...