Vurin 1 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam kupio Hondu i nisam je do sada vozio Imali neko neki savet na šta bi trebao posebno obratiti pažnju pri Vožnji ili bilo kakav savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prva dole sve ostale gore, i samo gas 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan ne razvlaci ga u prvoj, i pazi na izlascima iz krivine ako si od 7 do 9k obrtaja da ne das naglo gas... ma sve manje vise kao kod svih motora slicne snage, nije on nista poseban... srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Lako upravljiv motor, poteze dobro iz svih obrtaja. Redovno radi servise i uzivaj u zutoj guji. Dobar motor i malo prgaviji u odnosu na ostale 600cc naked-e ali kao sto tece bbbole sve je to slicno za tu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji tema o hornetu ovde negde na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Septembar 18, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan ne razvlaci ga u prvoj, i pazi na izlascima iz krivine ako si od 7 do 9k obrtaja da ne das naglo gas... ma sve manje vise kao kod svih motora slicne snage, nije on nista poseban... srecno... Zanima me ovo ne razvlaci ga u prvoj, sto to? Samo za ovaj model ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga razvlacis, samo bez naglih pokreta da te neprijatno ne iznenadi zadnji kraj. Ja sam prezadovoljan Hornet-om, ali vetar skida sa motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Septembar 18, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ahhh to je u pitanju mislio sam da je nesto drugo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko koja je cena polovnih cajgera za horneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan pred pocetak sezone sam trazio za drugara i kod nas su bili bezobrazno skupi... mislim da sam najjeftinije nasao za 200 EUR ... na e-bay sam nasao nove kineske za 90 USD, al' opet naglasavam "kineske" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vurin 1 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savete . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan pred pocetak sezone sam trazio za drugara i kod nas su bili bezobrazno skupi... mislim da sam najjeftinije nasao za 200 EUR ... na e-bay sam nasao nove kineske za 90 USD, al' opet naglasavam "kineske" uhhhhhh, i ja nadjoh za180e poovne al mi to malo skupo jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Miketa, ti bi menjao postojeće ili nemaš nikakve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Otpao mi je zadnji fuzaster u toku voznje... Verovatno da mi je otpala ona zicica(osigurac) koja ga drzi. Gde se moze to pazariti kod nas, u guevari ga nemaju.. Imaju neke ruzne after market. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savete . izvini za off... malo se zanesemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ako imas nesto konkretno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Miketa, ti bi menjao postojeće ili nemaš nikakve? imam od s modela trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan UUU al su gadni, razumem te što tražiš druge! Ovi su k'o čir na guzicu.Pitah jer su moji bili lupani pa sklapani i sad ne radi obrtaljka a izgleda da je do štampane ploče neki hladan lem ili ... Negde na forumu sam našao ovaj oglas pa ako nisi već zvao probaj! - Vršimo nabavku novih i polovnih delova za sve vrste japanskih motora, npr: Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, itd. Naprimer: - prednje farove - prednje maske - instrument table - prednje viluške - prednje diskove - agregati - i od delove agragata (npr. menjač, radilica, itd) - itd. Kontakt: Mob.: ‚63-512-519 E-mail: moto.nemet@gmail.com OBAVEZNO ZVATI NA TEL. 063-512-519!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala tebra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Lions 0 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je odlican motor vozio sam ga 5 godina (600), sada dve godine vozim horneta 900, samo vetar ume da zeza sve ostalo je perfektno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...