Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Izvinjavam se za pogrešne informacije u prethodnom postu, link je za stranu sa nekom knjigom.

Probajte da krenete odavde u lov na testove...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Prave testove sa polaganja je na forumu Piaggio.co.rs objavio jedan član, a za lakši pristup stavio sam ih na ovaj link (http://depositfiles.com/files/xkxisyp40). Potvrđujem da su potpuno autentični jer sam krajem prošle godine polagao nekoliko puta test (lenj da sednem i lepo naučim), pa sam prepoznao pitanja. Nažalost, kvalitet skena nije neki, ali mogu da se rastumače.

Što se tiče veličine motora i pravljenja osmice, praktični deo sam polagao na nekom kineskom enduro motoru od 200cc koji sam uzeo od auto-škole (enduro osrednje veličine, kao npr. Pegaso). Bio sam zabrinut jer nijednom tokom vežbanja nisam uspeo da opišem osmicu unutar markiranog prostora, ali me je instruktor ubedio da se ne brinem i da mogu slobodno da se krećem široko okolo i da će policajac imati razumevanja. Tako je i bilo, možda mi se zadnja guma kretala po predviđenim linijama, prednjom sam bio prilično van. U svakom slučaju, na vašem mestu se ne bi brinuo oko osmice izuzev ako vozim Dragstar.  ;D

Još jedna stvar - rezultat polaganja dosta zavisi od volje policajca. Imao sam nesreću da me uhvate dva crvena svetla na semaforima i da izgubim auto sa B kandidatom, instruktorom i policajcem iz vida. Onda smo upali u gužvu (raskrsnica Starine Novaka i 27. Marta u 10 ujutro radnim danom), i onda ih vidim kako prolaze suprotnim smerom od mene  :D Napravim odmah polukružno na raskrsnici, i stignem ih tek pred sam poligon. Srećom, policajac me je gledao dok sam pravio polukružno i delovao sam mu sigurno, pa me je pustio  8) Svakako nije moja krivica što sam morao da stanem na crveno, ali je i dalje mogao da me obori, ili da traži da odmah ponovo polažem...

• Svrati ponekad, 331 postova

/xkxisyp40]http://depositfiles.com/files/xkxisyp40[/url]). Potvrđujem da su potpuno autentični jer sam krajem prošle godine polagao nekoliko puta test

`` Attention! You used up your limit for file downloading! Please try in 3:12 hour(s). ``

А ја се несећам да сам икад тамо нешто скидао ... :) ... па ако може нека рапидшер или слично локација ...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

/xkxisyp40]http://depositfiles.com/files/xkxisyp40[/url]). Potvrđujem da su potpuno autentični jer sam krajem prošle godine polagao nekoliko puta test

`` Attention! You used up your limit for file downloading! Please try in 3:12 hour(s). ``

А ја се несећам да сам икад тамо нешто скидао ... :) ... па ако може нека рапидшер или слично локација ...

nemoj da me razočaravaš, najverovatnije si "popio" IP od nekoga ko je skidao u toku dana, resetuj modem  ;D ;D ;D

nemoj da me razočaravaš, najverovatnije si "popio" IP od nekoga ko je skidao u toku dana, resetuj modem  ;D ;D ;D

ma ovo mi se dogodilo i posle promene IP .. chak i kroz nekoliko proxyja ... hm... nekako vishe volim rapidshare :)

sjajno ..

skinuto e sad... pitanje ...

unutra su slikice, rekao bi nekim telefonom slikano, ochajna rezolucija ajde ni to nije problem

nego pola ne mogu prochitam pa ne kapiram...

jesu li to SVI moguci testovi ili samo primer nekoliko testova ?

Citiram originalni post sa foruma:

Ovo su svi listovi,suvih pitanja,sa tacnim ogovorima,za polaganje 'A' kategorije. Ja sam ucio iz njih i kada sam polagao dosao mi je jedan od ponudjenih!!! Provereno su tacni i sigurno dobijate,prilikom polaganja,jedan od njih! Imao sam u rukama i sve testove sa raskrsnicama i znakovima,takodje za 'A',ali ih nisam uspeo skenirati! Sad Sad Sad Bili su jako kratko kod mene i to je jedan od razloga zasto ih nemam!

P.S. Jos jednom! Ovo su sigurno sve moguce kombinacije 'suvih' pitanja i sigurno dobijate jedan od ovih listova kada polazete za 'A'!!! ZIVELI I SRECNO!!!

Sada vidim da je član koji je postavio ovaj post u stvari Zeljkamp, koji je član i ovde. Za detalje ga kontaktirajte na PP.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

kad polozite idite i da vam upisu .... ja sam polozio prosle godine u julu i sad kad sam se smislio da upisem ne vazi mi vise lekarsko .... more money

ako idete u dom zdravlja vracar, jedna napomena primaju od od 07 do 12:30 ...

ali otidjite najbolje dan ranije, ili malo ranije jer morate prvo da odrete i uplatite

200.00 dinara na ime republichke administrativne takse u budzet republike

srbije :)

a inache ako idete u strudentsku polikliniku ... moze vam se desiti da nerade

i u polovini svog radnog vremena ... inache mislim da nacelnica odeljenja josh dolezi

sebi od psovki koje sam joj ja uputio tim povodom i kletvi koju je na nju bacila

jedna zena koja je uzela slobodan dan za to i ovi kao ‚‚danas neradimo‚‚ :)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Dom zdravlja ZTP-a u savskoj...2300, placas kod njih na salteru, za "A" je lekarski skoro formalnost, ako imas vazecu "B" kategoriju... :D

@Zmajcek:

Ipak treba listati i starije informacije... :D

ma proshao sam ja danas pored ZTP ... ali

nemam dole GDE da se parkiram .. posle 3 kruga sam odustao i

otisao na vracar .. samo sam malo okasnio ali sam makar zavrsio

u skoli oko onog ovlascenja za L ... pa cu sutra posle lekarskog na vracaru

direktno u ljermontovu po L :) ..

• Svrati ponekad, 223 postova

Jedno celjade iz komsiluka polagalo i polozilo iz prve obe stvari...Kaze,iz ASkole gde se prijavio,dali mu 5 lista "suvih"pitanja i 5 lista gde su znakovi i raskrsnice...I,iz tih stvari,rekli mu da nesto mora da bude na polaganju.Tako je i bilo.Sad ne razumem ono "ubih se od ucenja"... ;D

• Svrati ponekad, 210 postova

Juce vratio tablicu, sutra testovi!!   :o Razbio sam se od ucenja  ::)  ;D

da položiš iz prvog :))

potrudicu se  ;D

Jedno celjade iz komsiluka polagalo i polozilo iz prve obe stvari...Kaze,iz ASkole gde se prijavio,dali mu 5 lista "suvih"pitanja i 5 lista gde su znakovi i raskrsnice...I,iz tih stvari,rekli mu da nesto mora da bude na polaganju.Tako je i bilo.Sad ne razumem ono "ubih se od ucenja"... ;D

Brisi ovaj post, necu smeti na forum ako padnem  :D  ;D  :D

Zaboravih da stavim navodnike kod ucenja  ;D

• Svrati ponekad, 283 postova

Juce vratio tablicu, sutra testovi!!   :o Razbio sam se od ucenja  ::)  ;D

ajde bre testovi su laki :) srecno svakako i nemoj da se brukas ako si vec toliko ucio :D

Test se najlakše rešava kada se jednom pomiriš sa činjenicom da tu nema praktične logike.

Pitanje sa testa (od prošle godine, po starom ZOBS) kaže:

Oborena svetla se na motociklu u naseljenom mestu preko dana - moraju, ne moraju, mogu držati upaljena? Moj drugar, koji ima skuter 2007. godišta na kome su svetla uvek upaljena, logično odgovori moraju. Cvrc, greška, padne zbog ovoga  :)

Dakle, ćao razume, sve nauči napamet i polažeš!

obračun zmaja i dzamahe ...danas u 12 ... kod ok korala ... ili ti poligona ... :)

bice kockasti točkovi ne-zvao se ja zmaj ... :) ( a i ne zovem se tako ... =)

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Posto dolazi polako famozni "jun" do kog je dosta ljudi pricalo da ce se polagati po starom,dal ima neka nova info dal je stvarno tako ili ce biti do kraja godine?

do kraja godine ako ne i duze ...

jer nema ko da izda licence instruktorima,

niti je izashao nijedan novi udžbenik za autoskole

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja