Jump to content

Moto Zajednica

Hoce li biti u Srbiji zimskog moto-skupa, Srpskog elefanta?!

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Nadam se da cemo i mi u Srbiji konacno napraviti pravi zimski moto-skup, sa sve snegom i zimskim sportovima na raspolaganju! Ne mora ni biti neke muzike, fora je da se skupimo, zezamo, vozimo, skijamo i sankamo makar se svi vratili isti dan kucama! Idealna mesta za to mogu biti neke banje, ili jos bolje, niske planine gde klima nije prava planinska vec vise kontinentalna!

Ajde da vidimo ko je spreman da ide na takve skupove zimus, ali ozbiljno, zimus ce biti provereno ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa tebe nista nisam pitao, za tebe znam ;D :D ;)Ko ce da nosi toliku rakiju i jos da greje. Takve treba zvati samo na antialkoholicarski bal ;D :D

Ozbiljno, lepo je to u Pancevu, ali je fora da se napravi hard skup, na koji ne mogu da se usetam kolima ko` u Pancevu. Ne mislim na zurke i slicno, vec na pravi moto skup. Zima, sneg ladno sve sem grejane rakije ;)

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

gde god se kuva rakica,tu sam ;D ;)

Nepise se "rakica" nego rakijiiica, il' rakiiiica! isto kao i slannica! ;D Uf sto volem te domace destilate i te cvarke, svargle, slannice, sunkarice, kobasicice........i tamburase!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova
  • Motocikl: 4x4

Zima, sneg ladno sve sem grejane rakije ;)

pa sta onda mi nindze da radimo? Da se gadjamo surikenima i grudvama, tu moze neko da se povredi, a sa vrelom rakijom moze samo malo da se opece jezik i nista vise. ;D uzmes malo svezeg hleba i nesto slano suhomesnato i gotovo, magija pada, bolest nestaje.

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: TDM 850

Nepise se "rakica" nego rakijiiica, il' rakiiiica! isto kao i slannica! ;D Uf sto volem te domace destilate i te cvarke, svargle, slannice, sunkarice, kobasicice........i tamburase!

hehe, Otpisani uveliko rade na svinjarijama za 29. Novembar....

http://www.merkant.co.yu/arhiva/motozurka2/index1.htm

http://www.mcotpisani.org.yu/archive/zabijacka2006/index.htm

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

lokacija na kojoj je manje od -20 nije zanimljiva ;D

i naravno,obavezan dolazak sa motorom

ljudi,ja sam stvarno za ;D ;D ;D

u mojim koferima moze da stane mnooooooooooogooo termosa lepe kuvane rakiiiice ::)

aj da se organizujemo,tamo decembra,januara,kad bas napada sneg,da naparavimo neku zurkicu,ali znaci,obavezno dolazak motorima,

kad mogu nemci,sto nebi mogli i mi,cak bi  da napravimo i obavezno kampovanje,imamo toliko suma,da mozemo da napravimo kolko hocemo logorsih vatra ;)

meni je uvek bio,a i ostao san da odem u nemacku na onaj njihov zimski skup,ali dok to ne ostvarim,uvek nam ostaje nasa draga srbija.i nebi bilo lose da u ovoj temi ubacimo neke ideje,koje bi smo ZIMUS ostvarili 8)

• Drug član, 1777 postova

gde god se kuva rakica,tu sam ;D ;)

Pa ti dodji ovdi, sta kukas ;D

Evo ti odmah predlog, mozemo ici na Goc, niska planina, prilaz idealan za zimski elefant ;D, ima recica, priroda divna, staze za skijanje i sankanje odmah pored, zicare, a moze i bez njih, prodavnice, cak i hotel su u neposrednoj blizini, samo da odredimo lep dan po prognozi i voooozi Miskooo ;D :D :D :D

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

neka netko obavezno ponese kablove za paljenje!!! :D

Vaistinu... Evo sad uđoh u kuću, a u jednom trenutku sam mislio da ću morati da zovem u pomoć :) Prehladio mi se akumulator, jadan, za malo da ostanemo na sred ulice, a sneg paducka po viziru :)

E, to ti i treba kad vozis po snegu, sto ne vozis u leto kao svi normalni ljudi ;D ;)

neka netko obavezno ponese kablove za paljenje!!! :D

Ne vredi, Sasa, moracu da im sluzim kao slep sluzba zimus s` onim mojim konjicem ;D, a ponecu i lance kad se budu `glavili po smetovima :D

To obavezno, kad se zaglave po smetovima mora` da prenoce, pa da vide malo kako je to, a tek sutra ih cupam iz smetova, a cena, paaaaa, jedno  10 litara po motoru, ili jedan rezervoar, mada mi zao da ih ostavljam skroz bez goriva, jer retko ko moze da napuni ono moje bure od rezervoara ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Bog s'vama deco...!  :D

ps.samo ne dopustite da Vas lozzi neko ko je sad na moru i prijatnih 20 'C "stupnjeva" celzijusovih... ;D

• Drug član, 1779 postova

Pa evo ja bi prvi dosao al kolima.Motorom bez odgovarajuce oipreme da sipcim jedno 600 -700 km na niskoj temperaturi cini mi se malo zajebano ...

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Bmw R1250GSA

Ja idem sa ekipom 22.12.2007 na winter parti u  sv. ivan zelina (hrvatska). pa ko je zainteresovan može da nam se pridruži!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja