Gagi-racer 568 Napisano Septembar 17, 2012 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM retrovizore za mog ljubimca, fabricke, ovi su premaleni sve ponude na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da prodam ali od 2003. Ne znam da li su isti. 062492532 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM retrovizore za mog ljubimca, fabricke, ovi su premaleni sve ponude na PP. Ovakav tražiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 26, 2012 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Lock hvala Titja Odlicni su retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...