nenadd 17 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko dati neki savet u vezi ovog motora.Ima oznaku Grand prix 125.Nigde ga nema na sajtu ili pogresno trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да не чекаш овде неки добар одговор, питај екипу из "Скутер кафеа". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ocekujem neku pomoc.nisam skuteras niti cu biti.vec enduras a ovo mi deca probise glavu hoce da imaju nesto da vozikaju.Zato i pitam jer sam na ovom forumu a ne na skuter kafeu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Скутер кафе" је један од подфорума форума "БЈ Бајкерс", баш као што је то и ова "Кинеска империја", а не неки потпуно други форум. То су нам комшије "са спрата ниже". "Хонлинг" је фирма из Шангаја - http://honlingmotor.com/. Чуо сам и раније за њу, али не у неком одређеном контексту - ни да је нешто лоша, нити да је добра. Колико сам ја скапирао, може и више од 90% кинеских скутера 125-150 цм3 има клон Хондине машине GY-6 (осталих 10% сам, оставио за све оне Кинезе који користе неку другу технологију) који у случају мотора од 150 кубика, код Кинеза носи ознаку 157 QMJ. Верујем да је и сам тим на кога имаш пик, исти тај случај. Колико сам чуо од скутераша, на мотор може да се настави неколико типова варијатора, тј. дужина те "чизме" у којој су спаковани и као, то је то - нема неких невероватних "варијација на тему". То је добра ствар јер се лако налазе делови и ако се дохватиш самосталног одржавања, има да се нађе по Нету пуно корисних информација, као и литературе - сами изгуглај и сам ћеш се уверити. Значи, агрегатна база је масовно употребљавана и проверена (у смислу, веома добра), а то на шта личи скутер уживо, како је склопљена пластика, какав је осећај у вожњи, то можеш и мораш сам са провериш. Какогод, заиста мислим да за више информација питаш скутераше. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...