Goran1982 637 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motocikl i najbolji odnos ulozeno-dobijeno u tom cenovnom rangu.Prodata i plava i zelena aprila-maja u rasponu od 10 tak dana za sitne novce zelena 1650e 1995 i plava 1800e 1998 savršeni komadiПослато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Goran1982 said: Prodata i plava i zelena aprila-maja u rasponu od 10 tak dana za sitne novce zelena 1650e 1995 i plava 1800e 1998 savršeni komadi Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока I ja sam moju prodao za slican novac. Sediste gel - Boban, auspusi Race Ada, MRA produzeni vizir, nosaci kofera Seba i tri kofera. Jos neke sitnice - USB uticnica, drzac za navigaciju itd. Potrosnja mi je bila 5.3 litara, uvek palila na pola dugmeta Mislim da je jos jedan kolega sa foruma prodao isto lepu Diverziju za slican novac. To je cena (oko 1700,1800) za koju diverzija ide. Svi bi bar 2000 i ja mislim da vredi 2000 svakako, ali brza prodaja je oko 1800. Interesantno da njoj nisu otisle cene mnogo gore, a sinonim je za istrajnost i kvalitet...Dobro po kupce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3805 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Teško pomeriti devetku u mestu, kao bika da mrdaš Al' zato kad krene, nezaustavljiv je, k'o bik kad skoči na kravu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8542 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 383 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn kakvo divno poređenje, nego jesi li ti veterinar ili mašinac? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3805 Napisano Octobar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ginekolog u duši. Nego @shlem, šta ti onomad, za Uskrs 2022. reče za akumulator da mu je istekla garancija? Ja ga zimus nisam skidao, i pali bez problema, tako da ni ove zime ne diram,ostaje na motoru. Nisam ni nivo kiseline gledao, računam mator je akumulator , ko ga be, al neće ispusti dušu još. To mi samo govori da je punjenje ispravno, da je kompresija u motoru dobra... što implicira da ga nedam ispod 2000 eur. Hahaha!!! Promenio Octobar 26, 2023 član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8542 Napisano Octobar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 383 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Onda bije pet godinu uveliko, Landport akomulator, ali šljaka ko Vatra. Promenio Octobar 26, 2023 član shlem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...