vex 3983 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc vracajuci se sa puta kombijem u jednom selu u blizini Velikog Gradista primetim nesto ide ispred mene putem ali neosvetljeno. Usporim kad ono kamion kiper natovaren trupcima i jedan viri boga mi preko metra ali niti jedno svetlo nazad radi a ionako slboreflektujuce plastike stop svetla isprljane blatom i prasinom . Nisu se ni udostojili da stave trougao ili kadiopter na trupce . A sada poenta - to je kamion u vlasnistvu coveka ciji je mladji sin zajedno sa najboljim drugom nastradao pre 2 godine na motru tako sto su udarili u neku dijabolu koja je nocu u 2 h terala neosvetljeni kamion sa pcelama :'( . I sta sad na sve to reci- pa zar je to normalno . Izgleda da je cika Anstajn bio u pravu da je jedino ljudska glupost beskonacna 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je bio u pravu... Sinoć idem iz Velike Plane ka Beogradu, pretiče baja kolonu Yugom i pravo na mene, bez obzira što sam mu blicao do besvesti. Na kraju sam morao da vozim po ivici puta da me ne bi oljuštio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 14, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ee to samo majka voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan ma to je bagra bez grama mozga. ja ne znam kako neko moze biti toliko lakomislen i nemaran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Septembar 14, 2012 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan SSSSSRRRRBBBIIIJAAAAA!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 14, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan SSSSSRRRRBBBIIIJAAAAA!!!! Sta Srbija? Kao za sve kriva.. Nije ona kriva nego vlast i tolerancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Septembar 14, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Neodgovornih i ludih ima koliko hoces Zapamtis tablice (ako su vidljive), stanes i pozoves policiju. Ne tvrdim da ce biti rezultata ali barem znas da si pokusao da uradis nesto za opstu bezbednost u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ....... A sada poenta - to je kamion u vlasnistvu coveka ciji je mladji sin zajedno sa najboljim drugom nastradao pre 2 godine na motru tako sto su udarili u neku dijabolu koja je nocu u 2 h terala neosvetljeni kamion sa pcelama ..... Pa izgleda da mu posle sinovljeve smrti pogotovo nije stalo do života drugih. Jadno, da jadnije ne može biti. Stoka koju treba prebiti jer nijedan jezik takav nečovek ne razume... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Septembar 14, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan SSSSSRRRRBBBIIIJAAAAA!!!! Sta Srbija? Kao za sve kriva.. Nije ona kriva nego vlast i tolerancija. E nije ni vlast nego bahati i neodgovorni pojedinci cije greske niko nikome nije prijavio. Pisanje po forumu se ne vazi kao prijavljivanje, korisno jeste jer nas upozorava na opasnosti koje nas cekaju na putu ali ne utice na smanjenje idiotluka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 14, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ok u pravu si. Samo mi se smucilo da citam u svakoj temi "Srbijoooo". A i adekvatna kazna i sankcija dosta utice na svest vozaca,bar na mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pretekneš, daš gas i tražiš policisku patrolu pa ga prijaviš. A kad ga zaustave onda mu nabiješ na nos to što je zgrešio i pomeneš mu da mu je i sin zubog toga poginuo, pa nek mu bude loše ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan mi smo imali situaciju gde nas chovek zamalo nije ubio na sred ulice, njegovom greshkom, zvali smo pandure i zaustavili ga... ali zemlja Srbija, popili smo prekrshajnu prijavu za remecenje javnog reda i mira, i sad cemo biti i kaznjeni... pa sledeci put zaobidji pandure nego izlomi kretena i cao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Septembar 15, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan pročitam u novinama... Naša estradna umetnica, drolja, bežala od policije i kasnije, kada su je zaustavili, napala policajca, a pri tom bila pijana k'o dupe... Izvukla se kao da ništa nije bilo!?! I posle kažu da sistem i država nisu krivi... Koliko ljudi je trebalo da ubije da bi dobila kaznu, koju bi kasnije apelacioni sud ukinuo? http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/342292/Danijela-Vranic-priznala-da-je-napala-policajca-i-dobila-uslovnu-kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan pročitam u novinama... Naša estradna umetnica, drolja, bežala od policije i kasnije, kada su je zaustavili, napala policajca, a pri tom bila pijana k'o dupe... Izvukla se kao da ništa nije bilo!?! I posle kažu da sistem i država nisu krivi... Koliko ljudi je trebalo da ubije da bi dobila kaznu, koju bi kasnije apelacioni sud ukinuo? http://www.blic.rs/V...a-uslovnu-kaznu pa zakon ti je tu za globljenje obične raje. ne misliš valjda da bi istim aršinom kaznili nekog "umetnika"-pevača, sportistu ili koga drugog iz sistema za zamajavanje raje koja sve to guta i ponizno podnosi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hehe i jos sabanka ima zeluca da kaze da zaradjuje 20.000din mesecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sa jedne strane, ako ga prebiješ (što bi većina nas volela da uradi) završićeš u zatvor zbog budale, ako zoveš policiju ,slaba vajda, gubljenje vremena. S druge strane, najgora je ravnodušnost, jer njegova glupost može nekog da košta života. U današnje vreme, normalan čovek ni sam ne zna kako da reaguje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 15, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uradis,bices iznerviran. Za normalnog coveka u Srbiji ne ostaje nicega osim besa.Ja nisam ostrascenj,prihvatio sam ovakav nacin zivljenja i lepo mi je.Moja deca,bar se nadam nece ziveti ovde. Mislim da smo jedna od poslednjih zemalja gde se nesto stalno apeluje.Apel pomaze iskljucivo ljudima koji su vec dovoljno svesni. Zao mi je sto sam ovoliko mracan,ali ja se vise ne svadjam.Zelim da mi zivot bude lep.Kada me neko iznervira,ja mu se nasmejem.Verujte da taj recept pali.Ranije sam se cesto i tukao.Nemam nikakvu satisfakciju,zadovoljstvo,kad nekome dokazem da sam fizicki nadmocniji.Mislim da je i veoma mali broj ljudi kojima moras samarima da dokazes,pokazes da su pogresili.Ustvari svakim nasiljem od sebe pravis goreg coveka,a to nije cilj postojanja. Dakle moj stav nije da se prepustimo stihiji,vec da delamo tako da se ne nerviramo a da nekakvim,nenasilnim cinom menjamo nesto sto se vecim trudom moze menjati. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @ Жарић Dragi prijatelju, sve si tacno rekao, ali si zaboravio cinjenicu da to dolazi sa godinama, odnosno iskustvom, a da mladi retko vole da slusaju savete starijih... Cesto puta krenem da napisem nesto slicno ovom sto si napisao, ali se smorim, pa obrisem ... mozda si ti bolji covek od mene... svakako si mladji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 15, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo pricam i svojoj deci. Ako neko bar jednom bude primenio recept, da kad krene pesnicom,to zameni osmehom,ja nisam zaludno trosio vreme. Ljudi probajte,videcete da ima smisla,pogotovo nakon pola sata. Boki,ja sam za tebe jedna mikrocestica od coveka.Puno toga jos od tebe imam da naucim,a pogotovu kako se tera motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan treba uciti dok si ziv a osmeh i pozitivnost resavaju vecinu glupavih situacija a tamo gde nepomognu bar meni je lepse.Kazem sebi,oprostimu,jos je mlad,dali po godinama ili po mozgu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Septembar 16, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo me odvratno podseća na "zlatne" devedesete... Kako god izgledalo, čini mi se da policija radi svoj deo posla savesno, ali ne postoji adekvatno procesuiranje od strane sudstva! To kod naroda izaziva veliki revolt i bes, pa kada se na to dodaju i svakodnevni stresovi... Recept za haos! Kada jednom udješ u takvo stanje, teško je da ostaneš svestan i smiren! Ne iskaliti svoj bes na nekoga je po meni umetnost življenja! Na žalost, sve manje umem da živim normalno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 16, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ludaka je uvek bilo, bice ih dok je sveta. Sada je to valjda izrazenije jer su ljudi generalno nezainteresovani da bilo sta promene, tj. vecina nece prstom mrdnuti bez obzira na nepravdu. Nisam nihilista, verujem da sve moze da bude bolje ako se samo malo potrudimo. Lepo je sve napisao Zaric. Sistem, koji i mi sami cinimo, se menja pocevsi od sebe i ljudi na koje mozemo uticati. Konkretno, neko te isece a ti ga stignes na semaforu i lepo mu objasnis sta je uradio. Neko vozi bez signalizacije, pozoves policiju ili mu skrenes paznju. Kako? To zavisi od njega. Svakome prema zaslugama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 18, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uradis,bices iznerviran. Za normalnog coveka u Srbiji ne ostaje nicega osim besa.Ja nisam ostrascenj,prihvatio sam ovakav nacin zivljenja i lepo mi je.Moja deca,bar se nadam nece ziveti ovde. Mislim da smo jedna od poslednjih zemalja gde se nesto stalno apeluje.Apel pomaze iskljucivo ljudima koji su vec dovoljno svesni. Zao mi je sto sam ovoliko mracan,ali ja se vise ne svadjam.Zelim da mi zivot bude lep.Kada me neko iznervira,ja mu se nasmejem.Verujte da taj recept pali.Ranije sam se cesto i tukao.Nemam nikakvu satisfakciju,zadovoljstvo,kad nekome dokazem da sam fizicki nadmocniji.Mislim da je i veoma mali broj ljudi kojima moras samarima da dokazes,pokazes da su pogresili.Ustvari svakim nasiljem od sebe pravis goreg coveka,a to nije cilj postojanja. Dakle moj stav nije da se prepustimo stihiji,vec da delamo tako da se ne nerviramo a da nekakvim,nenasilnim cinom menjamo nesto sto se vecim trudom moze menjati. Divno to zvuci napisano na forumu al' malcice je drukcije u praksi. Ne vidim nacin na koji ce tvoj smesak edukativno delovati na nekog koji te je prethodno isekao. Daleko od toga da moras da se bijes ali moras nekako staviti do znanja idiotu sta je uradio. Tvoj osmeh kolko god bio lep nece ga spreciti da vec na sledecoj raskrsnici nekog drugog ne baci u problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...