mohikanac 1209 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da oglasim mog florindosa i ovde na forumu,posto ja izgleda nemam mira cim nesto sredim moram odma da menjam.... Florida radjena za sebe bukvalno sve sredjeno i prepipano,od komplet generalne,limarije,zastite,trapova,menjaca....... mada sve vec pise u oglasu....registrovana pre 15 dana....imam i od plina sve za koji dan cu uzeti jos i tocak bocu i montira se ispod auta da ne zauzima tovarni prostor... http://www.polovniautomobili.com/oglas2372990/yugo_florida_poli/ Mogla bi i neka zamena za neki havarisan auto,motor i sl.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za nekog mladjeg yuga,keca,moze bmw 3 kocka,moze izlupano,pokvareno,trulo uz doplatu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 1300 evra,moze zamena za motor....enduro moze i matorijeg godista,ili R mladjeg godista uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...