Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, malo je na frku ispalo,ali mozda nekod od forumasha moze da mi pomogne... Potreban mi je smestaj u Senju od 24.-25.09. pa na dalje tri do cetiri dana. S obzirom da je van sezona nisam siguran da cu naci smestaj od vrata do vrata na kuc-kuc sistem, pa ako mi neko moze pomoci bio bih zaista zahvalan... Naravno pod "potreban mi je" ne mislim da mi se dodeli za dzabe,platio bi koliko treba... Hvala unapred svim dobronamernim bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Senju imaš pored magistrale gomilu privatnih kuća koje nude smeštaj, bar ono što sam ja video u prolazu. Nadam se da ćeš naći nešto po tvom ukusu. Srećan put, polako i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2174 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 691 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini se za smjestaj , to jos nije kraj turisticke sezone , dakle mjesta ima , cijene nize , a guzve nema . http://www.apartmani-hrvatska.com/senj/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...