vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze..prodajem glanc novu u kutiji ne nosenu jet kacigu,mat crna boja,L velicina cena 40 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ali naslov ne kaže koja je to kaciga u pitanju!?Ima nova jet kaciga da se kupi za 3200din.V-Can model,do duše i on je nov... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a zamisli ima nova jet kaciga za 150 eura a ima i nekih skupljih...mozda je ponekad ipak bolje suzdrzati se glupih komentara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali napisi koju ti imas ili jos bolje daj sliku... Meni treba JET kaciga ali ovako stvarno tesko da cu da je porucim. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ovu si dobio u akciji deljenja kaciga amsj i sad hoces da je prodas,kolegama...pa pokloni je i ti ako ti ne odgovara...haha 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo i da sam je dobio sta tebe briga sta cu ja sa njom da radim,kao drugo da sam je dobio da li mislis da ne bi uzeo odgovarajucu velicinu,a kao trece jet kacigu ne nosim tako da mi ne treba,a kacigu prodajem za drugara..e kuda bi ovaj svet vodio kada bi svi gledali svoja posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Kineska kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan posto ovde ima dosta besposlenih ljudi tema ce biti zakljucana pa ako nekome treba moze na pp...kaciga nije kineska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...