Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan motor ko nov nepunih 4000 km gume nove motor nov cestitam na kupovini sutra ga carinimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan slikano u kombiju pa je malo nejasno motor stigao iz Solingena Germany. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Red da ja prvi cestitam sam sebi na kupovini ;D Motor je na moju srecu "iskopao" ćaletov kum i to skoro slucajno (a pronaci motor u ovakvom stanju mislim da je stvarno sreca) Suzuki SV650 2002. godiste, stvarno kao nov Vec sam mu spremio pocasno mesto u garazi ali svecano obecavam da je garaza mesto koje nece imati previse vremena da upoznaje Puno hvala Gordanu na pomoci oko motora, jos samo da prodje carinjenje i ufffffffff jedva cekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno prelep je motor Mada po meni malo vise od 4000 km , sudeci barem po diskovima na ovoj slici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje servisne kjizice iz D a diskove sam proveravao nemaju uopste riseve. Na slici se nemoze bas videti posto nije neki snimak. Drugo sam ga je nasao preko tj nije kupio od mene ja mu samo usluzno carinim. Kupljen je u Suzukijevom servisu u Solingenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motor je predobar! jako je lep! e sad neznam, posto moj drug ima isto SVa i kaze kad ga je kupovao ovaj lik sto ga je dono, je napiso mnogo vecu kilometrazu zbog carine, preko kompijutera na motoru,...e sad koliko je to moguce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Popust na kilometrazu za motocikle ne vaze te nema potrebe dizati istu, to vazi samo za automobile! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ispravi ga, greota da stoji ukrivo. Evo sad se vidi bolje kilometraza ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nebih znao da li je moguce, ali motor je kao sto je Gordan napisao, kupljen u Suzukijevom servisu i dobio sam garancije za stanje motora kao i na predjenu kilometrazu. Uradjeni su servisi (TUV) i samim tim servisima se garatuje istinitost podataka a kazne za laziranje podataka su suvise velike da bi se jedna firma bavima time...barem u Nemackoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje servisne kjizice iz D a diskove sam proveravao nemaju uopste riseve. Na slici se nemoze bas videti posto nije neki snimak. Drugo sam ga je nasao preko tj nije kupio od mene ja mu samo usluzno carinim. Kupljen je u Suzukijevom servisu u Solingenu. Nema potrebe da se osecas prozvanim, samo sam prokomentarisao onu sliku sa diskovima,a motor je predivan ponavljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da se ogradim posto svi uvek sumnjaju u Sabac. Da ne bude "svaki ciga svoga konja hvali". Ko me upoznao i ko me zna nemisli tako. Nek se on nama sit navoza i normalno da ne luduje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da se ogradim posto svi uvek sumnjaju u Sabac. Da ne bude "svaki ciga svoga konja hvali". Ko me upoznao i ko me zna nemisli tako. Nek se on nama sit navoza i normalno da ne luduje. Nemam ja nista protiv Sabca, nek mu je motor sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim bandita 600,a vozio sam drugarovog sv-a do novog sada,motor je super,jede krivine kao mutav,lagan,povozan,malo mu je zvuk ruzan kad je klasican izduv,vuce lepo na malim obrtajima,ostar na gasu,sto za pocetnika moze biti nezgodno,dobar motor ako se pametno vozi,laan za odrzavanje,malo trosi...samo pamet u glavu,kacugu na glavu.u zdravlje da ga vozis dokle god ti ne dosadi :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dirrty SaPca, niko nije ni rekao da imas nego stoji prica Sabac=prevara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dirrty SaPca, niko nije ni rekao da imas nego stoji prica Sabac=prevara. Hvala na ispravci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa Djenerale cestitam dolazim u Subotu da ga vidim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 15, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,bolji motor nisi mogao da kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,bolji motor nisi mogao da kupis Znam ;D Hvala svima i veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako ti nije problem napisi koliko si ga platio,jer ja isto ocu da uzmem SV-a na prolece..i uopste koliko se krecu cene napolju za ovaj motor,naravno da bude u dobrom stanju i da je odrzavan..gledao sam nemacke sajtove ali slabo se snalazim..gordane koliko sam skapirao ti se bavis uvozom pa ako moze info iz prve ruke ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan motor ocarinjen i evo ga u mom dvoristu, sutra Djeneral dolazi po njega!!!! brza brzina ocarinjen za dan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...