Southward 0 Napisano Septembar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, novi sam clan na ovom sajtu. Planiram da kupim motor, nisam pre vozio i ne razumem se previse u motore. Pratim forume i neke sajtove koji izbacuju oglase pa sam u dilemi koji motor da uzmem, naravno ako skupuim para do sledece sezone. Razmisljam o Kawasaki V800 I Suzuki Marauder 800. Gledao sam ponude u Nemackoj trebalo bih da mogu da nadjem nekoga preko koga da kupim. Zamolio bih forumase da mi daju neki savet ili podel iskustva u vezi ova dva motora. Mogu da izdvojim max 4-4.5000e zajedno sa papirima. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki V900 . Jedan od najboljih kruzera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam video kod drugara Kawasaki VN 800 Classic (1998 god.), ludilo kako motor izgleda. Ima bisage, rolbarove i jos dosta dodatne opreme a placen je 4000€. Nisam ljubitelj te vrste motora ali ovaj mi se svideo na prvi pogled. Motor bas mocno izgleda. ........zato moj glas ide za Kawasaki V800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o Kawasaki V800 I Suzuki Marauder 800. Evo : vozio sam VN800 7 godina , nikad nikakvih problema , ako mjenjas ulje i ostalo sto treba svake godine , trajat ce ti koliko god zelis . Moj savjet - VN800 . Ako imas vise novaca , VN900 . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Southward 0 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima, dosta ljudi mi je preporučila Kawasaki. VN900 je opcija ali skuplja varijanta. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...