PECA ZR 64 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, 14. 15. 16. septembra se održava moto susret u Dubrovniku. ja planiram da krenem u četvrtak i da stignem na Ostrog, gde bih prespavao i u petak ujutro krenuo put Dubrovnika. Ako bude kiše krenuću u petak ranije, otići na Ostrog i uveče u Dubrovnik. Kako sam dobio informaciju ulaz u kamp bajkeri ne plaćaju. Ako je neko zainteresovan neka se javi.Poz.Peca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan u isto vreme je kako se meni cini i u Sutomoru mozda se krene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2596 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ipak nece bit hladno pivo , nego Trio iz Karlovca u petak ... Evo link na temu ako nekog interesira : http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,223192.0.html free picture hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 104 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam u nemogucnosti da dodjem,molim napisite mali izvestaj kako je bilo da znam za sledecu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...