Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio zip

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova

Dragi forumasi posto vidim da ste akitvni i mnogo mi pomogli oko izbora uzeo sam skuter mnogo mi je drago i i uzivam ovih dana uzeo sam piaggio zip 2t 3kw 5 ks uvezen iz svacarske i presao samo 9500 km skuter ide extra vuce 3 sve mi se dopada samo malo izgled pa sam resio da ulozim neke pare u njega evo slika pa mi predlozite sta da radim piaggio-zip-03.jpg

Imam nameru citavog da ga farbam msm da ide na farbanje pa nezz u koju boju da ga farbam koje nalepnice da stavim koja kombinacija citav motor se farba i ovaj unutrasnji deo mislio sam u mat boju a ovo unutra u belo ali mat je teska za odrzavanje tako da nebih hocu da skidam ovo za tablice i blatobran eh sad imam pitanje da li mogu da stavim veci amortizer ili nesto da mi zadnji kraj bude odizenjiji da li da stavljam neonke i gde da ih staim znaci para ima samo mi treba dobar savet da se to odradi extra da bude extra kombinacija ako bude ispao dobar na izgled ostavicu ga sebi uradititi kit servervis i auspuh za sad nemam nameru dok ne vidim kako ce da ispadne i mozete mi ostavljati linkove gde ima neki delovi za tunning da ga ulepsam malo ako moze a ja mislim da moze bar malo da se izvuce na izgled vi najbolje znate pa ocekujem vase predloge sve sto bi mu dobro stajalo predlozite pare nisu problem :D Svaki predlog prihavatam jos da vas pitam gde mogu kupititi sajlu za kilometar sat i neku dobru svecicu koju mi preporucujete gde da uzmem svecicu :D Znaci svaki predlog prihvatam ako imate neku sliku posaljite kombinacije boja i gde mogu da uzemme te nalepnice . evo unapred se zahvljujem nisam bas aktivan ali kad mi treba ovde se obracam jer ljudi ovde pomazu :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova

Zdravo to su agregati kao na friy samo sipaj kvalitetan dvotaktol.Radovno menjaj ulje u diferencialu kao izamenu svecice ja to radim na pocetku sezone kais ,rolnice, ulje ,svecicu.Obavezno zameni creva goriva imaih u radnickoj ulici51 kupi silikonska ne treba vise od 1m.Imas sajt piaggio.rs tamo imas dosta da procitas kao i na svet skutera.Pregledaj auspuh mozda treba da se zameni ili razbusi.Nemoj ga muciti voznjom2 osobe.Vidi u kakvom su stanju paknovi kocioni.Pozdrav!

• U prolazu, 18 postova

Ja mu sipam red torm bell taj sam nasao ali ne verujem da je kvalitetan pa koji mi preoprucujem da mu sipam :D

izgleda i ja cu to radititi na pocetku sezone server-is i koliko me izadje jedan serveris da promene ssve sto je potrebno ?

E sad motor ima onaj obicni auspuh fabricki :D

Samo jos mi treba pomoc oko stajlinga

@nenadlaza puno ti hvala mnogo si mi pomogao :DD

• U prolazu, 53 postova

Zdravo sto se tice ulja jakoristim ipon miris jagode ima i vanila i neutral mozes i motula.Servis na pocetku sezone je oko4hilj.tu spada kais,rolnice,kocione plocice zavisi u kakom su stanju.Ti moras sve da isklontrolises na toj kilometrazi sam menjao skoro sve od potrosnih delova paknovi prednje i zadnje sjjle, cak sam menjao i ulj u kocnici.mozes i sundjer u filteru zameniti.Prekontrolisi karburator sto se tice izgleda probaj na italijanskim sajtovima imas i tjuning zipa na you tube.Pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja