Marko Vozdovac 0 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vozdovac, Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi, posle godina divljenja dvotockasima nekih mojih prijatelja i drugara, dodjoh i ja do jednog. Inace moje ime je Marko, rodjen sam 1984. godine u Beogradu. Prvi motor koji se pojavio u mom zivotu je Piaggio Beverly 200. Na forum sam se uclanio radi druzenja i skupljanja saveta kako o samim dvotockasima, tako i o njihovom odrzavanju. Nadam se da cemo se lepo druziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da platis pivo sto sam ga dovezao, da razbijes maler! U zdravlju da ga vozis i dugo da te sluzi, a onda jednog dana kad porastes mozda da kupis i pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Septembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E tako sam i ja poceo na Beverlyju 200...Odlican skuter za upoznavanje sa dvotockasima..Pozdrav Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarco 0 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima!Moje ime je Marko ali me svi zovu MARCO.Rodjen sam u Zajecaru 1984 godine i moj prvi motor bio je Sprint Adams Prince 125ccm.Sada sam presao na nesto malo jace i posedujem Suzuki RF600R.Motor vozim od 2008 godine i cesto posecujem moto skupove.Clan sam MK TRIUMPH iz Zajecara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Donmarco treba da otvoris svoju temu za predstavljanje, a ne da se predstavljas u tudjim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Marko dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wlayko 4 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Marko, pa reci lepo ljudima da je oznaka na tvom motorčetu (Piaggio Beverly 200) u stvari broj koji ti vaga pokaže kada staneš na nju Treba ti nešto veće. Nek ti je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Vozdovac 0 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vozdovac, Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Clyde: Hoces da te moja Valentina proklinje zbog veceg motora Pivo ti poklanjam sutra, da ne bude da ti je matori ukrao show @Wlayko: Prednost te moje oznake je sto motor ne moze da mi prokliza @ostali: Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...