Biker Boy_96 0 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,pre nekoliko dana sam izgoreo lamelu na motoru i sada kada sam gledao da narucim,naleteo sam u MOTO-BIKE-u sve lamelice sa oprugama kostaju 2350 dinara. Kasnije,gledajuci sajt....naisao sam na artikal gde su samo te cetiri oprugice i kostaju 1700 dinara. E sada, interesuje me sta bih dobio time ako bi stavio te od 1700 dinara? I da,zaboravio sam da kazem da na tim oprugicama pise " Top performance" ...... HELP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,pre nekoliko dana sam izgoreo lamelu na motoru i sada kada sam gledao da narucim,naleteo sam u MOTO-BIKE-u sve lamelice sa oprugama kostaju 2350 dinara. Kasnije,gledajuci sajt....naisao sam na artikal gde su samo te cetiri oprugice i kostaju 1700 dinara. E sada, interesuje me sta bih dobio time ako bi stavio te od 1700 dinara? I da,zaboravio sam da kazem da na tim oprugicama pise " Top performance" ...... HELP! Ako su ti lamele izgorele obavezno zamena lamela. Proveri dali su potisne limene međuploče poplavele ako jesu moraš i to da menjaš pošto su talasaste od pregrejavanja(okom se nevidi). Opruge na kraju ako menjaš sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy_96 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aham,hvala! A kako da znam da li su izgorele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...