bojanh 141 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem otvoren auspuh dobrog zvuka po povoljnijoj ceni. Trenutno imam veoma glasan auspuh duzine 25cm i perforirana cev je 64mm,pa bih ga zamenio nekim malo tisim,prijatnijim zvukom auspuha...po mogucnosti da ima lep,sportski zvuk. Nemam puno love niti bih mnogo da se otvaram za auspuh,posto ne znam da li ce mi odgovarati zvuk auspuha. Neka povoljnija varijanta me interesuje,do 20-25e max. Nesto ovako povoljno: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76668-auspuh-top-20e/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76442-auspuh20e/ Ponude saljite na PM ili ostavite ovde u temi,mozda jos nekome zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,odgovaraju mi otprilike sledece dimenzije auspuha: -duzina od 30 do 40cm -perforirana cev fi 50-60mm Trebalo bi s takvim dimenzijama da bude nesto tisi od mog auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Septembar 2, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jeftinije bi ti bilo da napravis db-killer (prigusivac), ja sam tako uradio i kostalo me 2 piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i to,ali je gadan zvuk Ma imam jedan viska auspuha,pa ako ne bude ponude nikakve,gledacu da njega prepravim,ubacim perforiranu cev sa sto sitnijim rupicama radi boljeg zvuka i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...