Cunjalo 1 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.Motor ostavio jedan dan na kiši,i već se neka opruga ili osovina polomila.Ne bih da gnjavim:Kada ga "kresnem" ona se ne vrati nazad nego moram da je petom udaram da bih opet "kresnuo".I tako stalno,dok ne upali.A nekeda se i na 30° zaglavi pa moram opet da vratim ručno.Kako da zaglavim taj mehanizam jer vidim na Youtube-u kako oni koriste neke zaglavljivače kada menjaju rolnice i slično,i kako da postavim dijagnozu? Valjda će neko da pomogne,ako treba postaviću neku sličicu,ali samo ako ozbiljan pomagač ili majstor zatraži... Pozdrav! P.S. To je onaj Mali Baotian 9 od 50cc,ili ti Sprint sport! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kurble unutra dekla imas tzv.narezan polu mesec on se kupluje na nozni bendiks,on ti se pojeo zato ti koci.taj deo ima u radnicko ada kopp.Sto se tice te blokade ona se navrce umesto svicice ali moze da osteti klip to je naj bolje raditi vaz.pistoljem.Jos nssto na plastici ventilatora hladi kais i ostalo se nalazi prsten sa zupcima i njega zameni.J sam imao 7-u ako oces da ide malo brze stavi rolnice6,5g i skini bloksdu karburatora ispod onog plasticnog poklopca sa2 srafa sa dolje strane polomi onaj produzetak.Zatim ispod membrane imas iglu spusti zeger najnize.Imas i blokadu u vidu pik-apa nalazi se kod kaisa samo mu preseci zice neki to nemaju ali prpoveri.Redovno cisti membranu hvataju se naslage.Jos nesto da postavis diagnozu cega? Ako te muce rornice kad se istrose one zvece,kais istrosen losevuce,skripi pri kretanju.koja te stver jos zanima.pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate nisi trebao da se trudiš toliko,mogao bi sve da sredim ali ne znam kako da zaglavim taj mehanizam,rolnice nisu očajne ali može da se promene...Koje da stavim?Malossi od 6,5?I koliko koštaju rolnice a koliko ostali delovi za kurblu...Samo to da znam blokade sam poskidao kod majstora pre 3 godine... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rolnice su od800-1000d zavisi gde kupujes ja i dalje koritim RMS.Sto se tice cene nisam u toku vec2g nemam kineza.Kad skines dekl videcis kako sve stoji.Ako neznas imas servis menuel trazi po modelu.Jos nesto redovno menjaj ulje u motoru i diferencialu ja sam bio zadovoljan jedina mana su nekvalitetni delovi.pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...