Mare70a 1399 Napisano Avgust 30, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer u ekstra stanju.Dva kljucha,bjb nalepnica.Plocha sa srafovima. 60 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 31, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A evo ga i na motoru. Za kolege sa foruma,poslednja cena bi bila 50eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2733 Napisano Avgust 31, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2709 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan koja kaciga staje u njega,tj koliko ima mesta i kad može da se pogleda,ozbiljno zasinteresovan ako mi se svidi i ako mogu da ga nabudžim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 31, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stane moja integralna kaciga,stane jakna sa protektorima deblja,pojas,potkapa,stitnici za kolena,prva pomoc,sajla,torbica sa dokumentima i jos po koja sitnica. Salu na stranu,sto se tice kaciga,staje bilo koja ali ne mogu dve.Mozda dva slemicja mada ja to ne nosim a ne savetujem ni drugima. Sve gore navedeno stane uz malo strpljenja oko pakovanja jakne.U kacigu spakujem gomilu sitnica,kacigu u jedan kraj a onda jaknu u drugi. Inace,prodajem ga jer sam prosle godine sticajem okolnosti kupio skroz nov za drugi motor a koji sam prodao bez kofera tako da mi ovaj ne treba. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2733 Napisano Avgust 31, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2709 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad poručio kofer u Kompp.co kappa K35NT ,nije mi đavo dao mira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 31, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad poručio kofer u Kompp.co kappa K35NT ,nije mi đavo dao mira Osobito se radujem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2733 Napisano Avgust 31, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2709 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A imao sam volju da napravim sa tobom kombinaciju al pundravci u guzici učinili svoje,želim ti sreću sa prodajom i da ode brzo kao što sam se i ja odlučio za kupovinu kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan Tony Clifton se odlucio za kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...