Biker Boy 2783 Napisano Maj 11, 2013 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan sad sam tek naleteo na ovaj putopis,a juce sam isto procitao jos jedan nemam reci,za vase godine ste za svaku pohvalu Hvala jos jednom na prelepom putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koja pohvala je malena.... Žao mi je što ranije nisam pratio. Pozdrav od Đoleta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis kao i svaki procitani od Marokanca. Procitao u jednom cugu i nagledao se prelepih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan U jednom dahu procitah i ovaj putopis... Pomalo sad vec potisnut u pozadinu, s obzirom da je bio pre 2god ali i dalje veoma upecatljiv i izuzetan, meni licno pre svega zbog Rusije, Litvanije, Estonije... a sto se tice peha u Bugarskoj, to sa menjacnicama je opste poznata stvar i u Ceskoj u Pragu,Karlovim Varima itd., naveo bih jos samo neke od primera kojima sa prisustvovao kako varaju ljude na menjacnicama: - na tabli pise veoma dobar kurs, kada pridjete i pitate radnika dal je to 'Taj' kurs kao sto pise na tabli, naravno odgovara 'Potvrdno'.. ali kada zamenite pare, dobijate manji iznos!! Jer sitnim slovima pise da taj (lepi,dobri kurs) vazi samo i iskljucivo kada menjate u konkretnim apoenima.. primer 100e, menjate u novcanicama 10x 10e .... u svim drugim slucajevima je taj losiji kurs! - drugi od veoma omiljenih nacina prevare u menjacnicama u centru Praga su elektronske table na kojima trepce jako dobar kurs, onog trenutka kada stavite pare na salter za zamenu? Naravno opet dobijate manji iznos... al ono sto tek posle primetite je, da se na tabli iza vas kurs promenio!! Veoma podmuklo i opet, kada zovete Policiju ne mogu im nista... Tako da... valjda iz svega ovoga treba izvuci neku skolu.. i pamet u glavu! Hvala Vam Marokanac sto delite ovo sve sa nama... valjda ce biti prilike da i sam tako nesto prozivim, do tada.. svojoj okolini prepricavam Vase dozivljaje sa osmehom na licu ... VELIKI POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...