Joseph B. 142 Napisano Mart 17, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos te odlicno sluzi memorija , stari moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma sluzi i ne sluzi, kako kad ali me ovaj put dosta toga asociralo da se setim. Naravno, rucni radovi a posebno onih masina koje sam i ja nekada u mladosti preradjivao i pokusavao da preradim me uvek najbrze podsete pa me tako i Tvoja Jawa potpuno podsetila iako me nick takodje asocirao ali sta ces, matoro pa ne pali od prve, ponekad kurblas i kurblas dok ne zadimi i ne zastekce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 17, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Sad sam se i ja setio ovog tvog nadimka (sa ES-a) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ehh, mali ovaj internet bas...hvala na dobrodoslici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolly 0 Napisano Mart 18, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sydney Australia Prijavi odgovor kao problematičan Hello Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Mart 19, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Welcome... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 26, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' ehh, mali ovaj internet bas...hvala na dobrodoslici [/quote'] Isuviše mali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...