SMOKE 0 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel nekad neko koristio remontovan magnet, u pitanju je kle 500 93god, posto sam uspeo da saznam da lje ovaj deo DEFICITARAN tako sto sam zvao milion brojeva.Capa iz Ivanjive rece da moze da ga remontuje . Sta vi mislite????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel nekad neko koristio remontovan magnet, u pitanju je kle 500 93god, posto sam uspeo da saznam da lje ovaj deo DEFICITARAN tako sto sam zvao milion brojeva.Capa iz Ivanjive rece da moze da ga remontuje . Sta vi mislite????????? Nemoj to da radis. Ako mislis da motor vozis jos 1000km onda je to OK, ali ako hoces motor duze da vozis onda trazi dalje polovan magnet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam remontovao moj pa sam unistio namotaje u polomio lancanik od alansera ,znaci skuplja pita od tepsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan izdvoj preko zime keš i kupi nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Taj mora da bude mnooogo dobar majstor da bi ga odradio kako treba. Meni je 90-te covek odradio isto na bol-dor, radio je odlicno naredne tri godine, a onda sam prodao motor i ne znam sta je bilo kasnije. U principu, ako je majstor dobar, mnooogo stvari se moze odraditi na motoru, ranije su ljudi bili prinudjeni da to rade, jer nije bilo delova, a sad smo mnogo razmazeniji (pa idemo u EU ), jer uvek ima novih delova. Iskreno, ja verujem samo svojim ocima. Ali tacno je i to da su majstori ranije bili kreativniji, dok su danas postali menjaci delova, pa cesto zeznu stvar, kao u Stevovom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na odgovorima, covek se zaista prijatno oseti u vasem drustvu makar prko foruma. Ima nesto u tome biti kakav takav "bajker" poput mene .Momci svaka cast nemam vise sta da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...