Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSR 600 Viljuska

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Da li neko moze da mi kaze da li Suzuki GSR 600 deli prednju viljusku sa jos nekim modelima Suzukija kao npr Bandit 650/1200 ili SV novijih generacija. Prednja kociona klesta Bandita i GSR su ista, a i viljuska mi se naizgled cini ali nisam siguran. Konkretno meni trebaju gonji stapovi (inner tubes) i oni poklopci gore, bez cizama (outer tubes). Mogu i unutrasnje komponente. I da li su komponente unutar viljuske iste ako zanemarimo opruge koje su verovatno drugacije? Ako vec neko zna ili se bavio time voleo bih da to podeli sa mnom 1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Da li neko moze da mi kaze da li Suzuki GSR 600 deli prednju viljusku sa jos nekim modelima Suzukija kao npr Bandit 650/1200 ili SV novijih generacija. Prednja kociona klesta Bandita i GSR su ista, a i viljuska mi se naizgled cini ali nisam siguran. Konkretno meni trebaju gonji stapovi (inner tubes) i oni poklopci gore, bez cizama (outer tubes). Mogu i unutrasnje komponente. I da li su komponente unutar viljuske iste ako zanemarimo opruge koje su verovatno drugacije? Ako vec neko zna ili se bavio time voleo bih da to podeli sa mnom 1zdravo.gif

Od bandita ne pase, 650 ima 41mm cevi, a 1250 ima 43, ali su cevi duze. Na SV koliko se secam isto idu 41 cevi, a tebi treba 43, pa tako zaboravi i na poklopce.

Opruge svaki ima drugacije kao i ventile i platnice (shim stack). Sta bi sa tvojim, pokrivljene?

• Svrati ponekad, 132 postova

Bile zakrivljeni pa zamenjeni drugim iste debljine ali kraci pa sam hteo da menjam za iste kao sto su bili ,a zanimalo me da li GSR sa jos nekim Suzukijem deli iste stapove. To sto su druge opruge i jos po nesto nije toliki problem. Hvala na odgovoru! 1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja