Mare70a 1399 Napisano Avgust 28, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,kupio bih zadnji amortizer za kle 500 i set za reparaciju viljuske. Zanima me da li je to vec neko radio i gde da se snabdem za delove. Cuo sam za neke progresivne opruge.Voleo bi i kosku pozadi da stvim da ga podignem da ga ocvrsnem napred. Takodje bi mi dobrodosao savet i kod koga to da radim. Hvala unapred na savetima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 28, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,kupio bih zadnji amortizer za kle 500 i set za reparaciju viljuske. Zanima me da li je to vec neko radio i gde da se snabdem za delove. Cuo sam za neke progresivne opruge.Voleo bi i kosku pozadi da stvim da ga podignem da ga ocvrsnem napred. Takodje bi mi dobrodosao savet i kod koga to da radim. Hvala unapred na savetima..... Nabavka ebay ili wemoto. Tesko da ces to igdje kod nas kupiti. A sve to mozes i sam da uradis, nije ni tesko ni komplikovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...