Cope 215 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dopunjeno izdanje - prvi deo sa nastavkom... ttp://www.youtube.com/watch?v=7ICEjXZX-V8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Fali ti jedno h Oj rako, rako, ja te volim jakooooo, a ti mene rakooo u jarak polaakoo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fali ti jedno h Oj rako, rako, ja te volim jakooooo, a ti mene rakooo u jarak polaakoo ;D dane uze mi tekst sa tastature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti, bilo sinoć svašta... ;D ;D ;D Fali i u odjavnoj špici slovo i ima jedna greška - oslepeo sam skroz :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan :o Looodnica, a na Tengaiju celave gume, gore nego Kvarisine! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je vec malo bolje. ;D Kad vec volite da se valjate po blatu, a da kupite nesto laganije...nesto do 170-180kg? To leeeeeetiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 12, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :o Looodnica, a na Tengaiju celave gume, gore nego Kvarisine! ;D ;D ;D Jest, al kad sam stavio nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :o Looodnica, a na Tengaiju celave gume, gore nego Kvarisine! ;D ;D ;D Jest, al kad sam stavio nove "Novenove" ili samo "nove" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ako mene pitas, ovo je extremnije nego vozit tocak smrti mislim sa ovakvim gumama poc da se osvaja blato & ostala okolina... moj dubok naklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo brate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...