ivaninfiniti 0 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam nedoumicu da li smem/mogu da prodam motor. Interesuje me da li je zakonski. A prica je sledeca: "Kupio" sam Yamaha-u R6 2001. godiste od druga za 3300 EUR 2010. Naime, napravili smo samo punomocje na moje ime i tako sam vozio motor do jeseni 2011. kada sam imao pad. Posto smo i drug i ja ziveli u Rumuniji u to vreme, punomocje je uradjeno tamo. Motor je na rumunske tablice. I sad eventualno moze da se desi da se trazi jos neko dodatno vestacenje na njemu s obzirom da u jesen 2011. kada sam imao pad, u prici je bio jedan kamion i vozac tog kamiona, a krivicni postupak protiv njega nikako da pocne. 1. Sad me interesuje da li ja mogu da prodam legalno motor zbog toga sto je na rumunske tablice? Zbog toga sto ja nisam pravi vlasnik - imam samo punomocje? 2. Da li mogu da prodam motor s obzirom da se ocekuje krivicni proces i eventualno neko dodatno vestacenje? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ovlašten da ga prodaš onda može, sa punomoćem i ostalim papirima kod notara napraviš ugovor sa novim vlasnikom. Napravi detaljne fotografije, eventualno u neki servis da daju predračun, besmisleno je da veštačenje nekoliko godina od udesa bude od nekog velikog značaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivaninfiniti 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ratboy. Pogledacu rumunsko ovlascenje i ako je ok, staviti motor na prodaju (ono sto je ostalo od njega). Slika imam na pretek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bas javi ako uspes ja nisam znao za tu foru kod notara, posto u sudu nisu hteli da mi overe kupoprodajni za strano vozilo, pa sam u francusku morao da pravim ugovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ovlašten da ga prodaš onda može, sa punomoćem i ostalim papirima kod notara napraviš ugovor sa novim vlasnikom. U Srbiji (jos) nema notara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da nemozes u Srbiji "legalno" da prodas strano vozilo Ali mozes da ga stavis u kombi i da odete do rumunije i zavrsite to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...