cezarpa 11555 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 2425 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kod automobila valda 3-5 godina,pa zamena?Opet neki majstori kazu moze i duze uz proveru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16450 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9435 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, boza_kg je napisao: U uputstvu za moj skuter, piše da se antifriz menja na 10.000 km ili godišnje. Ne znam koliko to ima smisla realno, mada jeste da se Euro5 modeli i greju dosta, al ja ga menjam na 2 god. Raširi Nema smisla, ali bas nema raditi na 10K, jednom u godini il dve dana. Na svake 4 god i nema problema. Bitno je da nema vode u sistemu, nailazio sam na dosta takvih.....voda što napravi havariju unutra , rdje na pretek ima. Slika termostata iznad govori da je u sistemu bio jak antifriz. Kad je previse jak tad hoće da strada pumpa vode tj semering ka šta se meni desilo 2011 god na ganc novom Satelisu. Mi jakih zima nemamo te nema potrebe da pumpamo jacinu antifriza....umerenost (u svemu) je zlatna sredina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5418 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 4038 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mećem ionako fabrički iPone, vec smučkan. Al taman, nameravao sam da ga sad ponovo promenim, pa ću odložiti onda. Izgleda lepo i plavo ionako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...