Dulence 96 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih pisao sve ponovo evo ga link..stim sto je cena 50 EUR http://www.kupujemprodajem.com/Nova-kaciga-LS2-2783555-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan veličina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pise na njoj,(druga slika) S velicina,mislim da je to 56cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cena spada na 40 eur..ako ovo nije posteno onda cu je baciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan E da je M ja bi je uzeo,jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze..oprosteno ti je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan cijena je i više nego poštena.... i da znam način da ti mogu platiti i da mi ju možeš dostaviti za cijenu manju nego što je sama kaciga, imao bi kupca još kad sam pitao za veličinu .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga..testiras malo bolje taj Z 900 i predjes malo u Srbiju i pazaris kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan otišao Z ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio tuzan rastanak :'( ..aj necemo da offujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije jaka, ako ti naiđe kupac uzeće je. A naići će... A šetačima možeš da pišeš i 20e, opet će da bude mnogo i nešto će da joj fali... Za te pare, to je best buy, samo da se nađe mušterija po veličini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno..odnosno prodato kolegi iznad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kaciga,odlična je,taman moj broj i odmah isprobana.Vožnjica po Fruškoj Gori,ja sam zadovoljan.Dulence hvala još jednom,kaciga je stvarno nova. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Molim,i drugi put..kaciga je preporuka za ostale..iznenadjujuce dobra kaciga za taj novac.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...