Motorista početnik 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam Tomosa, desavalo mi se ponekad da kad ga startujem i ubacim u prvu on se izgasi, danas mi se to desilo 2 puta u 10 minuta, nadam se da mi mozete pomoci, sta da radim? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan MOzda te zeza prekidac na nogari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 26, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Našteluj kvačilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan MOzda te zeza prekidac na nogari ako me sjećanje dobro služi, ATX nije imao prekidač na nogari ..... ali nije isključeno da griješim ... prije će biti da kvačilo ne odvaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan kako rece Strasilo kvacilo ti ne odvaja.pregledaj sajlu ili dole na masini onaj sraf sto steluje zategnutost sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kreci iz druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska nisam video da je u pitanju ATX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Našteluj kvačilo Sta treba konkretno da uradim, na masini ili kod rucice, da stegnem ili da popustim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan MOzda te zeza prekidac na nogari ako me sjećanje dobro služi, ATX nije imao prekidač na nogari ..... ali nije isključeno da griješim ... prije će biti da kvačilo ne odvaja... Nema prekidac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan kako rece Strasilo kvacilo ti ne odvaja.pregledaj sajlu ili dole na masini onaj sraf sto steluje zategnutost sajle. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Kreci iz druge Hahaha, hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba konkretno da uradim, na masini ili kod rucice, da stegnem ili da popustim? trebaš malo popustiti sajlu kvačila... ručica ti mora imati par milimetara lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 26, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba konkretno da uradim, na masini ili kod rucice, da stegnem ili da popustim? trebaš malo popustiti sajlu kvačila... ručica ti mora imati par milimetara lufta pa ako popusti sajlu bice mu jos gore valjda,,,strasilo,,da se nezajeba nesto u proracunu... valjda treba da je stegne a da ostane par mm lufta na ruckici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Avgust 26, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan hm... kad je sajla pretegnuta, tj. kada nema lufta u rucici desava se da motor ne moze da se upali na kurblu. Popularno receno kurbla "masi"...kao da nista ne okrece, ide u prazno...sto znaci da je kvacilo odvojeno Desi se, da se zbog jako malo ulja (ili uzasnog ulja)lamelice zalepe, moze biti i da je to. Definitivno treba rasturiti...samo mi nesto govori da to nece biti prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako popusti sajlu bice mu jos gore valjda,,,strasilo,,da se nezajeba nesto u proracunu... valjda treba da je stegne a da ostane par mm lufta na ruckici.. sorry ... mislim jedno, pišem drugo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...