Čeh 1009 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga ko bi iznajmio svoj enduro motor strancu na privremenom (7 nedelja) radu u BG? Može 7 nedelja celih, ili samo pet-sub-ned... Lik je bajker iz Italije, radi ovde na filmu sa ekipom koju znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo mu moj motor, samo nek zameni pločice, lanac, lančanike, diskove, kmh i rpm sajlu, ulje i filtere 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 25, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga ko bi iznajmio svoj enduro motor strancu na privremenom (7 nedelja) radu u BG? Može 7 nedelja celih, ili samo pet-sub-ned... Lik je bajker iz Italije, radi ovde na filmu sa ekipom koju znam. Evo vidim ti vozis pa mu daj!! Motor i zena se ne daju nikome 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Avgust 25, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Motor i zena se ne daju nikome Motor i možeš da sačuvaš i ne daš al žena oće sama da se pozajmi i to bez pitanja 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...