zule73 1 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: smederevska palanka Motocikl: aprilia mojito custom 50 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! zovem se vladan(mada me svi zovu zule) zivim u smederevskoj palanci i obozavam sve vezano za motore. trenutno vozim skuter piaggio typhoon.dosta ih cesto menjam,tako da je pitanje koliko ce dugo i ovaj biti kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam te Zule iako nisam skuteras, i naslov ti bas nije prikladan za predstavljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silbas 26 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Silbas Motocikl: Suzuki sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Zlajo do juce si bio. Pozz Zule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su ljudi razumeli poentu moje recenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule73 1 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: smederevska palanka Motocikl: aprilia mojito custom 50 Prijavi odgovor kao problematičan predstavio sam se najpristojnije po pravilu foruma.ne vidim sta ti to toliko smeta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...