SpaleKG 298 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Juce u Kragujevcu na raskrsnici u naselju Erdoglija oboren (cini mi se) plavi Suzuki. Da li neko zna o kome se radi i kako je prosao vozac jer je saobracaj bio preusmeravan na druge pravce i supruga koja je tuda prosla vise od sat vremena posle mene, kaze da je situacija bila ista, pa bi se reklo da je neko teze povredjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam kada je bio oboren...nisam video bajkera a kaciga je dosta bila ogrebana kao i motor......ja sam mislio da je motor kawasaki er5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, ja sam video da je motor tek kad sam potpuno skrenuo prema pumpi, zbog kolone iza mene morao sam da produzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam na lice mesta posto tu zivim ali nisam uspeo da saznam sta se desilo i ko je vozio posto mi motor nije poznat a bio je gs500, nije er5... U udesu su ucestvovala i 2 automobila od kojih je po mojoj proceni jedan hteo da napravio polukruzno okretanje koje nije dozvoljeno... Ili je mozda posle udesa ostao u takvom polozaju... Predpostavljam da je uvidjaj duze trajao zbog vise ucesnika u udesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 22, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Znas li sta se uopste desilo? Sad vidim da si dodao... Promenio Avgust 22, 2012 član SpaleKG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...