pedjass 8 Napisano Avgust 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kuciste kocionog cilindra,u ispravnom stanju,sa klipom i gumicama na klipu,ali bez rucke. http://i832.photobuc...ss/untitled.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedino "go" kocioni cilindar (nov) ! bez icega na i u sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala. A forumu treba organizacija... vec postoji tema "kupujem prodajem"!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala. A forumu treba organizacija... vec postoji tema "kupujem prodajem"!! Ija sam napisao u cafeu ali neznam kome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala. A forumu treba organizacija... vec postoji tema "kupujem prodajem"!! Ija sam napisao u cafeu ali neznam kome... Sta si napisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba sa klipom i gumicama na klipu. A i da je polovno,posto je novo preskupo. U svakom slucaju,hvala. A forumu treba organizacija... vec postoji tema "kupujem prodajem"!! Ija sam napisao u cafeu ali neznam kome... Sta si napisao? za sve sto kupujemo ili prodajemo imamo otvorenu temu koja se zove kupujem-prodajem. Da bi sve bilo na jednom mestu i da bi ljudi lakse dosli do nformacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Avgust 23, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,moze brisanje teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...