arxmilan 1 Napisano Avgust 21, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nekom od postova sam spomenuo da mi je pomasao vodu i ulje. Prvo sto mi padnen apamet na kolima je da je dihtung glave, i jeste. Kad sam skinuo vidi se da je skroz propao. Medjutim u prolazu dok sam trazio novi u kiler i kart moto..pitao sam dal je moguce jos negde da curi i naravno nece da kazu d amoze i na semeringu vodene pumpe da mesa. Dihtung nisam nigde nasao, pa sam pravio u temerinu, ako negog zanima nek me kontaktira. Citavih 700 din ! A za semeringe vodene pumpe mi isto kao i za dihting postavljaju da cekam 20 faking dana da naruce , a od bmwa f 650 kosta 4000 din, doduse sa osovinicom ! Prvi znak da curi na semeringu je da curi voda iz rupice pored srava za ispustanje vode iz motora kod vodene pumpe. Meni je tu vlazilo i mislio sam da nevalja sraf, jbga... Nasao sam semeringe u astridu kostaju citavih 150 din. dimenzije originala aprilije su 26x10x7, a u astridu imaju 26x10x6 sto pasuje. Srecno i pitajte ako zatreba bilo kakva pomoc. Ja sad imam problem da uzubcim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...