muljaz 2024 Napisano Avgust 16, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na kupujemprodajem ovog nekog lika. Madjar, pa je i garancija madjarska (bar za ovo sto sam ja pitao). Zanima me da li je neko mozda trgovao sa ovim likom, ima li kakvih iskustava. Ono sto mene zanima dobijam novo po ceni polovnog ovde kod nas http://www.kupujemprodajem.com/Nov-Nikon-18-55-G-DX-VR-sa-garancijom-2731610-oglas.htm?filter_id=5773300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 178 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupovao od ovoga decka ali ako ce ti pomoci ja sam svoj aparat kupio po istom principu od Andora isto ga mozes naci na kupujem prodajem iz okoline je Novog Sada....Kad sam kupovao cena aparata je kod Kristijana bila 1090 a kod Andora 1060 tako da je to razlog sto sam kod njega kupio mada mozda su neke stvari jeftinije kod Kristijana u svakom slucaju meni je bilo i blize do Novog Sada otici posto sam licno preuzimao, to nisam hteo da mi salju bas raznoraznim sluzbama. E sad sto se tice garancije jos uvek mi hvala bogu nije zatrebala pa ne znam ali mi je decko rekao da nema problema i mogu ako bude bila potreba za garancijom preko njega sve da zavrsim.... Probaj naci nesto o njemu i na dizajnzoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna preporuka za Andija (andor.bujdoso@gmail.com), pazario već nekoliko stvari od njega, i uvek na obostrano zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да није тај Андор из Темерина?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Да није тај Андор из Темерина?! Bas taj. Sva iskustva koja sam do sad cuo o njemu su pozitivna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Видиш, то је син моје разредне из основне школе ако вам треба још попуста Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 16, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan CCcc ko OZNA ste.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Avgust 17, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne prodaje taj Andor i bicikle? Cuo sam da je taj neki sa biciklama iz Temerina Stranu na salu, ali skroz je korektno i fer sto hoce da nosi stvari za ostvarivanje garancije. Ne vidim onda razlog da idem kod onih nespomenika ovde kod nas tj. u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa preko Kristijana uzeo 18-105vr...Kutija,garancija,zonerica,torbica,...ceo komplet. Do sad nije bilo problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Да није тај Андор из Темерина?! Bas taj. Sva iskustva koja sam do sad cuo o njemu su pozitivna Aman bre jel' ima neko da nije iz Temerina... bio sam tamo, nije to baš Moskva po pitanju veličine, a malo-malo pa je neko odande 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 19, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupila od nekog lika sa jednog foto foruma objektiv nikon 55-200vr sa svim pratećom opremom i garancijom 2god za nekih 70-80e manje nego u refot-u.Čovek je iz Bg-a. Otišla do njega probala objektiv i kupila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan To si verovatno uzela od Axela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan To si verovatno uzela od Axela... Nije,zove se Ljuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko broj od Andora? Kuckali smo se preko gmail-a i sad kad sam mu poslao porudžbinu on ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na kupujemprodajem ovog nekog lika. Madjar, pa je i garancija madjarska (bar za ovo sto sam ja pitao). Zanima me da li je neko mozda trgovao sa ovim likom, ima li kakvih iskustava. Ono sto mene zanima dobijam novo po ceni polovnog ovde kod nas http://www.kupujempr...lter_id=5773300 mislim da znam ovog lika... zove se Vladan, od njega sam kupio nolan kacigu i daineze kornjacu za ledja ! Lik je drzao neko vreme "tezgu" na pijaci bubanj potok. Mislim da je malcice jaci sa cenama, bar po mom misljenju... poslednji put kad sam se cuo sa njim rekao mi je da posetim radnju koju otvara... Rekao je da se nalazi negde kod Gracke bolnice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko broj od Andora? Kuckali smo se preko gmail-a i sad kad sam mu poslao porudžbinu on ne odgovara. Dogadja mu se da ima zastoj od 10-20 dana, verovatno njegovi carinici na odmoru. Svi koji su do sada nabavljali preko njega kazu da je maksimalno korektan. Njegov broj bi trebalo da ti izbunari neko iz Temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Maxime, taj koga si upoznao na Bubnju sam ja, a koliko se secam, bio si sa drugom i pokusao si i da dobijes telefon moje cerke Trenutno je malo hladno za Bubanj... Mislim da mi cene ni slucajno nisu jake, a inace si i ovde malo promasio, ja nikad nisam prodavao foto-opremu, a nisam ni Madjar... Iznenadio bi se da sada vidis ponudu Pozdrav Vladan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 8, 2013 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Maxime, taj koga si upoznao na Bubnju sam ja, a koliko se secam, bio si sa drugom i pokusao si i da dobijes telefon moje cerke Mislim da mi cene ni slucajno nisu jake, a nisam ni Madjar... Аууууу Владо, па зар тако да скрешеш зету!? Извини друже, али нисам могао да се уздржим... Promenio Februar 8, 2013 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Zivot je cudo! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maxime, taj koga si upoznao na Bubnju sam ja, a koliko se secam, bio si sa drugom i pokusao si i da dobijes telefon moje cerke Trenutno je malo hladno za Bubanj... Mislim da mi cene ni slucajno nisu jake, a inace si i ovde malo promasio, ja nikad nisam prodavao foto-opremu, a nisam ni Madjar... Iznenadio bi se da sada vidis ponudu Pozdrav Vladan :zdravo: predpostavio sam da si ti ! a to za telefon cerke... to je ortak trazio, rekao mi je za to tek kad smo otisli sa pijace znam da je hladno ni ja ne idem, tek za leto, vidimo se tamo a sto se tice jakih cena, nisam ja mislio da su bas previsoke, ali mislim da su malcice vislje, sto je naravno opravdano zato sto imas stvarno kvalitetnu opremu !!! i jedva cekam da vidim sta od opreme sad imas, mozda i svratim ovih dana da te potrazim ! P.S. sto se tice foto-opreme, ja nisam ni rekao da si prodavao foto-opremu... ne znam odakle ti to ? takodje nisam ni rekao da si Madjar !!! mozda si me pomesao sa nekim pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Maxime, traži sad telefon (za ortaka) dok je čovek rapoložen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 9, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh na kupujemprodajem ovog nekog lika. Madjar, pa je i garancija madjarska (bar za ovo sto sam ja pitao). Zanima me da li je neko mozda trgovao sa ovim likom, ima li kakvih iskustava. Ono sto mene zanima dobijam novo po ceni polovnog ovde kod nas http://www.kupujempr...lter_id=5773300 mislim da znam ovog lika... zove se Vladan, od njega sam kupio nolan kacigu i daineze kornjacu za ledja ! Lik je drzao neko vreme "tezgu" na pijaci bubanj potok. Mislim da je malcice jaci sa cenama, bar po mom misljenju... poslednji put kad sam se cuo sa njim rekao mi je da posetim radnju koju otvara... Rekao je da se nalazi negde kod Gracke bolnice ! Sad se tek setih ove teme... Citirao si Muljaza, koji je pricao o nekom madjaru, a ti si na to rekao "znam ovog lika..." ispalo je kao da sam ja madjar. Nemam nista protiv njih, nego jednostavno nisam. Ajde dodji, kazem ti iznenadices se koliko robe imam, a sad imam i jeftinije kornjace od 12 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...