stormović 0 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na celom forumu nalazim uglavnom komentare za motocikle koje ljudi nisu vozili nego su negde nesto procitali o njima,ili culi o njima ili...mislim da bi bilo daleko korisnije kad bi se iznele sve prednosti i mane motora koji posedujete,mislim da bi te ocene iz prve ruke bile korisnije od bilo kakvog uglavnom dobro plaćenog u reklamne svrhe novinskog testa! Iako bi se sad ocekivalo da ja prvi pocnem mislim da je apsurdno da pisem o svom "bogatom" iskustvu sa APN,T 14... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Novembar 11, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja za sada nemogu nista da kazem o svojm motoricu(Mv Agusta F41000s), sobzirom da sam ga vozio mozda 10ak puta ove godine, ali za sada glavna prednost mu je pojava, i snaga, a mana mu je jedno sediste.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Novembar 11, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vec je bilo nesto slicno: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=6946.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja za sada nemogu nista da kazem o svojm motoricu(Mv Agusta F41000s), sobzirom da sam ga vozio mozda 10ak puta ove godine, ali za sada glavna prednost mu je pojava, i snaga, a mana mu je jedno sediste.... I CENA ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan moj VFR.....mana mu je sto prosto GUTA benzin....inace drugih mana nema!!! ;D ....mozda jos po koja konjsa.... inace stvarno nema ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoji tema, pa nastavite tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...