vlada_vb 42 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh pre nekih 15-ak minuta kolima kroz bulevar i na kolovozu u pravcu ka skupstini, nekih 20m posle raskrsnice sa Batutovom, lezi zuta Honda i policija vrsi uvidjaj.. Nisam video nikog povredjenog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom na Beerfest, i povisenu guzvu u Beogradu, narucito u ovim satima, ovakve stvari su vise verovatne. Nadamo se svemu najboljem za kolegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 15, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom na Beerfest, i povisenu guzvu u Beogradu, narucito u ovim satima, ovakve stvari su vise verovatne. Nadamo se svemu najboljem za kolegu. Od Batutove do Beer festa ima zamalo pa kao od Bg do Pa, tako da baš i ne vidim neku povezanost. U Bg su i dalje odmori i na ulicama je mnogo manje vozila nego u na primer u Septembru. Urbana legenda kaže da Pančevci od vajkada parkiraju kola kod OFK-inog stadiona pa dalje idu busem, tako da verujem da je i kolegin komentar uslovljen time 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan istina guzvi nema, a odmah posle raskrsnice, tj posle semafora je u levoj traci mali pregib na putu, tako da nagadjam da je to mozda uzrok pada...nisam mogao da stanem automobilom da bolje osmotrim, ali na motoru nisam video vecih ostecenja, pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan istina guzvi nema, a odmah posle raskrsnice, tj posle semafora je u levoj traci mali pregib na putu, tako da nagadjam da je to mozda uzrok pada...nisam mogao da stanem automobilom da bolje osmotrim, ali na motoru nisam video vecih ostecenja, pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica sigurno se bas tome nadas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan istina guzvi nema, a odmah posle raskrsnice, tj posle semafora je u levoj traci mali pregib na putu, tako da nagadjam da je to mozda uzrok pada...nisam mogao da stanem automobilom da bolje osmotrim, ali na motoru nisam video vecih ostecenja, pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica sigurno se bas tome nadas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan istina guzvi nema, a odmah posle raskrsnice, tj posle semafora je u levoj traci mali pregib na putu, tako da nagadjam da je to mozda uzrok pada...nisam mogao da stanem automobilom da bolje osmotrim, ali na motoru nisam video vecih ostecenja, pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica sigurno se bas tome nadas? A joj ! Vrhunski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam u cemu je problem. Covek je pogresno napisao: ''pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica'. Greska je u tome sto :nije bez=sa. Time ispada da je rekao da zeli da je pad bio sa vecim posledicama. Ja razumem sta je on hteo da kaze, samo sam ukazao na gresku, i zato napisao onaj komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Od Batutove do Beer festa ima zamalo pa kao od Bg do Pa, tako da baš i ne vidim neku povezanost. U Bg su i dalje odmori i na ulicama je mnogo manje vozila nego u na primer u Septembru. Urbana legenda kaže da Pančevci od vajkada parkiraju kola kod OFK-inog stadiona pa dalje idu busem, tako da verujem da je i kolegin komentar uslovljen time Haha, pa kad imas motor nista nije daleko, gde god da se nalazis! Ne znam ja kako je kod vas u toj dzungli, samo sam pretpostavio. Sto se tice parkiranja, i voznje po Bgdu, ja kola nesto i ne vozim, ali i kad idem s nekim do Bgda, uvek nosimo jednu stanglu ispod sedista, mnogooo ste bre bezobrazni vozaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/338119/U-dva-saobracajna-udesa-povredjena-dvojica-motociklista Oko 21.30 časova dogodio se saobraćajni udes na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Batutove ulice u kojem je muškarac star oko 27 godina, motociklista, zadobio oguljotine obe potkolenice i prevezen je u KBC Zvezdara, rekao je Lutovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam tuda peške, momak je bio svestan, šetao se pored motora i telefonirao. Bolelo ga je rame, tako je izgledao. Kaciga je bila odložena pored motora, verovatno je nosio u trenutku pada. Bio je u farmerkama i jakni. Nije izgledao pijan. Tu su se zadesili i neki policajci, pa su zajedno čekali saobraćajce valjda. Meni je motor izgledao zeleno-crni, ali nisam previše zagledao. Nije bio izlomljen i nije bilo tragova klizanja ili kočenja, verovatno nije išao brzo. Jbga, dešava se. Bitno da je momak OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice parkiranja, i voznje po Bgdu, ja kola nesto i ne vozim, ali i kad idem s nekim do Bgda, uvek nosimo jednu stanglu ispod sedista, mnogooo ste bre bezobrazni vozaci. Zamisli da nismo takvi, kakva bi tek onda bila guzva i haos u gradu ;-) Sa dosta godina iskustva u voznji i ovde i u ostalim gradovima, imao sam prilike dosta puta da vidim koliko spora i neodlucna voznja isto izaziva nesrece.. Nadam se da je decko koji je pao sa motora ok, u svakom slucaju bolje kod lekara odmah.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na lapsusu, a drago mi je da je momak ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...