herodikus 3 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 lepih godina došlo je vreme da i ja malo promenim motor. KLEa je 1991. godine ali mu je član ovog foruma koji je bio prethodni vlasnik promenio agregat i stavio mašinu 2000. godište. sve legalno i sa računima. Redovno je servisiran, stalno MOTUL, nova zadnja guma, prednja je još uvek dosta dobra, DID lanac i lančanici zamenjeni prošle sezone, nove pločice... Motor je mehanički potpuno ispravan i nemora u njega ništa da se ulaže. Malih problema je bilo sa rezervoarom kome sam pre par dana uradio unutrašnju zaštitu od korozije. Registrovan je do 05.09.2012. ali registracija za njega nije veliki trošak. Cenim ga 1700E, može zamena za FAZER-a 99 i mlađe uz dogovor oko doplate naravno. 065/3431-704 Beograd, Mirijevo Shot at 2012-08-12 Shot at 2012-08-12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Цена је наравно подлежна договору. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam produžio registraciju. Ko uzme miran je godinu dana... Cena je naravno stvar dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih voleo da dodam da motor nisam video vise godina tako da ne mogu da kazem nista o njemu,ali vlasnika motora znam vise od deset godina. Sve sto On kaze i ja stojim iza toga,pravi covek,pravi drugar,pravi zaljubljenik u motociklizam... Svaka preporuka sa moje strane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je ponovo Aktuelan. Cena 1400e Registrovan do 05.09.2013. 065/3431-704 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 5, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Док сам живео на Миријеву сваки дан сам бар три пута пролазио поред овог мотра, пошто сам гурао колица са клинцем често сам га и загледао. Вреди сигурно више од понуђене цене.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...