Dr_gubi 7 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen od prvog vlasnika u inostranstvu pre cetiri sezone i od tada je sve vreme kod mene (posedujem papire od uvoza). Motor je ranije bio crveno-crne boje ali sam ga ja ofarbao u crno, NIJE havarisan. Posedujem oba kljuca i od opreme uz motor idu originalni izduvi, bocni koferi Givi 45l sa nosacima, originalni zmigavci, komplet lezajeva i semeringa za prednji i zadnj tocak (nisu za zamenu), komplet nalepnica .... Na motoru je trenutno i uz njega ide izduv trioval Ada-Race full Carbon .... Registrovan do 02.07.2013 god Motor je u stanju kljuc u bravu, pali i vozi ..... Redovno servisiran! Ne interesuje me zamena, stigao mi je novi motor! Cena je 2700e Tel: 064-110-6998 Nemanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu probuseni-truli, dali bi prodavao samo originalne auspuhe, ili eventualno taj trioval? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako prodje prodaja motora. U koliko buducem vlasniku neki od auspuha ne budu potrebni A dogovorimo se za toliko manju cenu bicu slobodan da te kontaktiram na pp .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ... Moguc je dogovor kupoine motora bez opreme, naravno i cena bi bila drugacija ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostao taj RACE (pretpostavljam da je od roberta-ada) Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dorel, cekaj red, vidis da sam prvi pitao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan U ful karbon varijanti kao sto je ovaj sa sve izduvnom granom 190e kod Roberta u Adi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Motor ce biti jos neko krace vreme u prodaji u ovom izdanju. Posle toga vracam originalne izduve a opremu prodajem posebno. Jos samo malo ... Nova cena 2600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...