sstruja 115 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me iskustva sa ovim objektivom, mišljenja su dosta podeljena i oprečna, te oštar je, te nije, te plastikaner je, te odličan je... a cena mu je više nego pristupačna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam par godina, i vredi svaku paru... Za portrete, za prostorije sa slabijim svetlom, super. Evo par fotki sa njim na D80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Avgust 16, 2012 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao jedno par meseci. Bas sam bio zadovoljan. Brz fokus, ostar (po krajevima ne bas kao u centru).... Mozda jeste plastikaner, ali za te novce nema bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...